Sayfa 166/460 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. Ayvas reis kerestesi sen daha dün foruma üye oldun.ve ilk yazdığın yer burası.ben çok gordüm senin gibileri.benom Allah'tan gayrisinden çekincemde yok korkumda......anlayan anlasın.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sahi ahtapot nerrde ya. hele bi çıksın ortaya az yüzü varsa

3.  Alıntı Originally Posted by fero Yazıyı Oku
    Ayvas reis kerestesi sen daha dün foruma üye oldun.ve ilk yazdığın yer burası.ben çok gordüm senin gibileri.benom Allah'tan gayrisinden çekincemde yok korkumda......anlayan anlasın.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yav adam dün bir yorum yaptı başkada birşey söylemedi formda yeni olupta hangi yönlendirmeyi yaptı. Sİz asıl yönlendirme yapanlara boş ver yorumlarına devam et dediniz.

4.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Adam metro satıyor dedi hakaret ettin.Gün sonunda anladın mı sattığını işin sonu ne olursa olsun önemli değil.Adam olanı söylüyor sen direk hakaret ediyorsun.Terbiyesizlik bu olsa gerek
    Hocam istirham ederim muhatap olma.Okuduğunu anlama,anladığını yorumlama yetisi kıt olanlarla lütfen bi yerde nokta koy.

5. 2.70 deki emir metronun

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    sahi ahtapot nerrde ya. hele bi çıksın ortaya az yüzü varsa
    Ya adam dün teknik meknik bilmem forumlarda Ahmet Mehmet ne demiş bakarım ona göre yolumu çizerim deyip hemen arkasından hissenin yok daha çok yolu var 3 kale gibi 5 kesin deyip millete akıl verdi.Madem bu kadar eminsen sen neden sattın dedik burada patron adamı olduk.Onun bunun lafına bakarım deyip yol çizen adama hoca muamelesi yapıldı burada hasbel kader biraz para kazqandı diye.

7.  Alıntı Originally Posted by ayvazreis Yazıyı Oku
    Hocam istirham ederim muhatap olma.Okuduğunu anlama,anladığını yorumlama yetisi kıt olanlarla lütfen bi yerde nokta koy.
    Tamam En iyiside bu olacak herhalde yolumuza bakalım

8. 2.70 de metro satiyir mu arkadasim

Sayfa 166/460 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •