Sayfa 167/600 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Ben Silivri arsayı 30 milyon dolara aldı dedim 60 milyon dolar nereden çıktı. Ayazağa arsası için defalarca burada dikkat çektim. Şu anda satsa 250 milyon dolara araplar hemen alır. Çok iyi bir yerde o arsa. Baxter arsası içindeki binada ayda 400 bin liraya Koçak firması var. Sözleşme yenilenmiyor. Boşalt dendiği anda 1 ayda boşaltacak şekilde tutuluyor. Düşün eczacı orada uzun vadeli sözleşme yapmıyor oradaki kiracı aylık oturuyor sadece. Heran herşeye hazır olmak için olabilir mi?
    yanlış okumuşum özür dilerim

evet amaç istişare hisse netin eski günlerin deki
    ondan geri döndüm çok yazmıyordum

böyle bilgi alışverişi olunca insan mutlu oluyor değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

sizin aksine silivri den benim umudum yüksek çok değerli olacak bence

halkalıyı tartışmıyorum bile parayla alınamaz diye düşünüyorum

herkese bol bereketli kazançlar ...
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

2.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    birleşme için değerlemeye gitmesi gerekir ve 2015 de imarsız arazilerinin değerlemeleri

silivri deki 1000 dönüme yakın arazisin değerlemesi halkalı 76 dönüm konut imarlı arsası komik rakamlar .

kartaldaki arazileri imara açıldı değerlemeleri komik rakamlar ..

çok acele etmeleri gerek

şöyle söyleyeyim halka açık oranın hepsini toplamaları imkansız neden imkansız

temettü veren şirketler de uzun vade yatırımcı çok olur, temel olarak ucuz ve beklentili bir şirket

yabancı emeklilik küçük yatırımcı

yıllar alabilir kottan çıkarmak için

bryatın böyle bir projesi vardı kottan çıkarmak için 15 yıl önce alenen biliniyordu hala halka arz

ama birleşme olayı çok farklı şirketleri gerçek değerine getirmesi gerekir ve birleşme olabilir

tabi taktir bülent eczacıbaşının ..

ucuz mu ucuz beklenti var mı var

isterse bu beklentileri *** edebilir mi edebilir o potansiyel var ..
    O iş aslında çok basit
    Bir firmaya değerlendirme yapılması işi fırıldak işi fazla şeffaf değil umutlu olma
    Nedenmi bak şişenin birlesmesinde ben bulundum hiç bir şey ky lehinde olmuyor
    Bunun arkasında da spk var boşuna beklemeyin derim
    Yaşamış biri olaraktan diyorum
    Bu adamlar borsa kotundan çıkmanın peşinde yok eğer çıkmazsa bilki holding le birleşme yapar gene bizi düdükler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    O iş aslında çok basit
    Bir firmaya değerlendirme yapılması işi fırıldak işi fazla şeffaf değil umutlu olma
    Nedenmi bak şişenin birlesmesinde ben bulundum hiç bir şey ky lehinde olmuyor
    Bunun arkasında da spk var boşuna beklemeyin derim
    Yaşamış biri olaraktan diyorum
    Bu adamlar borsa kotundan çıkmanın peşinde yok eğer çıkmazsa bilki holding le birleşme yapar gene bizi düdükler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi gerçekliği olmayan sebeplerle yatırım yapılmaz
    Asparagas haberlerle yok kottan çıkıyor falan
    Hadi kottan çıkacak milyon lotlar çekmesi gerekir buda büyük potansiyel demek .
    Basit dediğin şeyler uzun süreçler uzun olaylar
    Ben istedim demekle olmuyor bu işler
    Eczacıbaşı da öyle basit bir gurup değil ..
    Yükselir düşer o ayrı konular
    Hisseye dolar bazlı grafiklere bakarsanız dolar bazında da
    Kaybettirmemiş
    Gurup gayet adaletli yönetmiş zamanı ..
    Şimdi beklentiler ve holdingin elindeki maden şirketi ilgimi çekti
    Baktım yeni çok büyük bir oluşum
    Akabinde ecılc inanılmaz bir GYO olur dedim sonra holdingin ecılıc gerçek PD dd sini ileriye dönük hesap yaptım
    Ve 2 aydır pozisyon açıyorum
    Yine söylüyorum düşer yükselir ayrı konu
    Ben tüccarım ucuz bulursam alırım ticaret işte ..

4. Buradaki son yazım olsun
    Cümleten bol bereketli kazançlar ..

5.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    Buradaki son yazım olsun
    Cümleten bol bereketli kazançlar ..
    Neden son olsun sayın analizz katkınız oluyor ,şimdi
    Kısa bir mantik yurutelim sadece ayazayaga arsası 7x250 yani 1750 piyasa değerinin 3 ye biri Silivri ve kartal I diger şeyleri kasayı vb karisitirmadan o zaman burada ki herkes bu malı değerli biliyor ki burada ve yazıyor kottan çıkması mümkün değil sadece sadeleştirme,birleşme tehlikeli bulunuyor fakat anlamadığım şey piyasada yüzde 20
    halka açık ve bu 1 milyar TL yapıyor yarısi kendinde olsa 500 milyonu ortada bu 1 2 lira değil bu birleşme uckagidi olursa bundan sadece bizim gibi 3 5 lirası olanlar mi etkilenir büyük para sahibi hiç mi yok bireysel veya kurumsal aferin iyi yaptın al biraz da biz de sana yardım edelim sayın Bilo cebimizden mi derler koskoca eczacılar 1 daireyi 20 kişiye satan müteahhit gibi mi olacaklar olur mu
    burada o zaman eczyt nın fiyatını neden yukarı itiyor lar bütün bu sorular da yanıt bulmalı

6. Bilo ağam ecyap ta neler yapmış bir bakın derim.

7.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Bilo ağam ecyap ta neler yapmış bir bakın derim.
    O zaman öneriniz nedir biz de zarar falan demeden ilaçtan çıkalım mı ?
    Evet sadeleştirme olursa yani şirket birleşmesi o zaman ecilc de yüzde 20 olan halka açıklığı yüzde 5 e düşürürlerse kottan çıkmak için başvurabilirler böyle bir oyun tezgah olabilir burada yazan 1prometheus isimli insan düşmani robotu bunu yaysin diye görevlendirmiş olabilir ler
    Öte yandan bu söylentiler çıksın ky zarar etmemek için hemen elindekini satsın alalım diye de birleşme laflarını yayarlar nereden baksan oynarlar ama niyetleri olsada 1 günde beceremezler hem ilaç hem yatırımda oranlar yüzde 20 civarında biloda ne kadarı var onu bilmek lazım
    Ecyapta son fiyatın üstünden almışlar baktım ama grafiğini göremedim bulan varsa atsin bakalım son 4 yıllık grafiğine 2010 -2014 arasi

8. 1 e 5.5 u geçti parite 6 ya doğru gidiyor. Biz imkansız parite dedikçe ara açılıyor. Bunlar bir oyun peşinde ama bu kez Ecyap operasyonuna izin verilemez. Eğer yaparsa Bülent denen alçağın yakasına ben yapışacağım. Rezillikse rezillik. Zaten beni iyi tanır kendisi.

Sayfa 167/600 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •