Sayfa 17/468 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3741 madde; 129 - 136 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Beklenti "fuar günü" ne kadar düştü mü dostlar Dediğiniz gibi olur umarım da bence beklentiye girmemek lszım. Kısa vadede bu kağıdın beklentisi bitti naçizane kanaatim. Ani günlük çıkışlar elbette olabilir.Kar 2,5 kat arttı kağıt şu an geçen seneye göre 3 katı fiyatında.Belirsiz olan tek şey karın ne olacağıdır. Ve yine şahsi kanaatim bu da fiyatın içindedir. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmadığı gibi alır yatarım diyen arkadaşlara her zaman olduğu gibi saygı duyarım.

2.  Alıntı Originally Posted by esscudo Yazıyı Oku
    Beklenti "fuar günü" ne kadar düştü mü dostlar Dediğiniz gibi olur umarım da bence beklentiye girmemek lszım. Kısa vadede bu kağıdın beklentisi bitti naçizane kanaatim. Ani günlük çıkışlar elbette olabilir.Kar 2,5 kat arttı kağıt şu an geçen seneye göre 3 katı fiyatında.Belirsiz olan tek şey karın ne olacağıdır. Ve yine şahsi kanaatim bu da fiyatın içindedir. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmadığı gibi alır yatarım diyen arkadaşlara her zaman olduğu gibi saygı duyarım.
    Mart ayında Avrupanın en büyük pvc fabrikasını açacak şirketten bahsediyoruz ve Mart ayindayiz. Beklenti bitti hem de kısa vadede bitti demek neyin nesidir? Spekce diye bir dil var mı üstad? Varsa o dil bu konuştuğunuz dildir. YTD

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Mart ayında Avrupanın en büyük pvc fabrikasını açacak şirketten bahsediyoruz ve Mart ayindayiz. Beklenti bitti hem de kısa vadede bitti demek neyin nesidir? Spekce diye bir dil var mı üstad? Varsa o dil bu konuştuğunuz dildir. YTD

"Uçacak, kaçacak, kimse tutamayacak. " Sanırım böyle bir yorum yazmam seni mutlu edecek. Mart ayında bir fabrika açacağı bir GERÇEK tir BEKLENTİ değil. Ama yüksek karlı bir bilanço BEKLENTİ dir. Onun da bilançoya yansıması 9 aylıkta olacaktır. Bunlar Benim senaryom elbette. Ne olacağını hiç bilemeyiz. Ama gerçekçi olmak her zaman iyidir.

4.  Alıntı Originally Posted by esscudo Yazıyı Oku
    "Uçacak, kaçacak, kimse tutamayacak. " Sanırım böyle bir yorum yazmam seni mutlu edecek. Mart ayında bir fabrika açacağı bir GERÇEK tir BEKLENTİ değil. Ama yüksek karlı bir bilanço BEKLENTİ dir. Onun da bilançoya yansıması 9 aylıkta olacaktır. Bunlar Benim senaryom elbette. Ne olacağını hiç bilemeyiz. Ama gerçekçi olmak her zaman iyidir.
    Yok mu bunun ortası? Mesele mutlu olmamız degil zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by esscudo Yazıyı Oku
    Beklenti "fuar günü" ne kadar düştü mü dostlar Dediğiniz gibi olur umarım da bence beklentiye girmemek lszım. Kısa vadede bu kağıdın beklentisi bitti naçizane kanaatim. Ani günlük çıkışlar elbette olabilir.Kar 2,5 kat arttı kağıt şu an geçen seneye göre 3 katı fiyatında.Belirsiz olan tek şey karın ne olacağıdır. Ve yine şahsi kanaatim bu da fiyatın içindedir. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi olmadığı gibi alır yatarım diyen arkadaşlara her zaman olduğu gibi saygı duyarım.
    Beklenti fuar gününe kadar dustu mu cümleniz biraz Art niyetli gibi geldi bana.sirketle ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz ve geçen yıl o gün hissenin yaptığı hareketle bu yılı kiyasliyoruz sadece.yazdiginiz yorumlardan elinizde hisse olmadığını,hatta çok ucuz fiyatlardan (3 lerden) bu hisseyi kaptirdiginizi ,tekrar almak için hissenin düşmesini bekliyorsunuz gibi bir izlenim çıkıyor.sizin adınıza üzgünüm bu hisse bir daha zor düşer o fiyatlara.beklenti istiyorsan geçtim avrupanın en büyük fabrikasını 3 aylik ta gelecek bilanço benim en büyük beklentimdir. Kardaki artışın devam etmesi halinde tekrar yorum yazdığımizda nelerden bahsediyor olacağız kimbilir.mayis ayinin ilk haftası sadece 2 ay.y.t.d

6. [QUOTE=ekinoks3881;65981]Beklenti fuar gününe kadar dustu mu cümleniz biraz Art niyetli gibi geldi bana.sirketle ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz ve geçen yıl o gün hissenin yaptığı hareketle bu yılı kiyasliyoruz sadece.yazdiginiz yorumlardan elinizde hisse olmadığını,hatta çok ucuz fiyatlardan (3 lerden) bu hisseyi kaptirdiginizi ,tekrar almak için hissenin düşmesini bekliyorsunuz gibi bir izlenim çıkıyor.sizin adınıza üzgünüm bu hisse bir daha zor düşer o fiyatlara.beklenti istiyorsan geçtim avrupanın en büyük fabrikasını 3 aylik ta gelecek bilanço benim en büyük beklentimdir. Kardaki artışın devam etmesi halinde tekrar yorum yazdığımizda nelerden bahsediyor olacağız kimbilir.mayis ayinin ilk haftası sadece 2 ay.y.t.d[/QUOTE
    Benim çevirdiğim kadar kağıt tutuyorsan bu tahta hiç gitmez emin ol

7. [QUOTE=esscudo;66016][QUOTE=ekinoks3881;65981]Beklenti fuar gününe kadar dustu mu cümleniz biraz Art niyetli gibi geldi bana.sirketle ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz ve geçen yıl o gün hissenin yaptığı hareketle bu yılı kiyasliyoruz sadece.yazdiginiz yorumlardan elinizde hisse olmadığını,hatta çok ucuz fiyatlardan (3 lerden) bu hisseyi kaptirdiginizi ,tekrar almak için hissenin düşmesini bekliyorsunuz gibi bir izlenim çıkıyor.sizin adınıza üzgünüm bu hisse bir daha zor düşer o fiyatlara.beklenti istiyorsan geçtim avrupanın en büyük fabrikasını 3 aylik ta gelecek bilanço benim en büyük beklentimdir. Kardaki artışın devam etmesi halinde tekrar yorum yazdığımizda nelerden bahsediyor olacağız kimbilir.mayis ayinin ilk haftası sadece 2 ay.y.t.d[/QUOTE

Benim çevirdiğim kadar kağıt tutuyorsan bu tahta hiç gitmez emin ol

8. Umut fakirin ekmeği. ... bekliyoruz. ...

Sent from my SM-G710 using hisse.net mobile app

Sayfa 17/468 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •