Originally Posted by myfinans Evet taptaze dumanı tütüyor,Riski az getirisi çok. Hadi ya, adı nedir acaba?
Spk bültenlerinde yeni ihraç edilen fonlar oluyor O mu
Originally Posted by myfinans Evet taptaze dumanı tütüyor,Riski az getirisi çok. Acaba nedir nedir ?
Originally Posted by supremegod Hadi ya, adı nedir acaba? Originally Posted by aydinc Spk bültenlerinde yeni ihraç edilen fonlar oluyor O mu Yok yeni lafı işin esprisiydi, fon eski bir fon. Önce ben bir test edeyim bir iki hafta Daha sonra kamuoyuyla paylaşacağım. TCD'yi reklam ettik forumda olay çıktı. Bu sefer temkinli yaklaşıyorum.
Originally Posted by admustafa Acaba nedir nedir ? Test aşamasında, güvenli testlerini geçerse kamuoyuna arz edeceğim.
Ben kub hala taşımaya devam ediyorum Krf ekledim bir miktarda
Originally Posted by myfinans Yok yeni lafı işin esprisiydi, fon eski bir fon. Önce ben bir test edeyim bir iki hafta Daha sonra kamuoyuyla paylaşacağım. TCD'yi reklam ettik forumda olay çıktı. Bu sefer temkinli yaklaşıyorum. TCD'de olay çıkması normal, devamı getirilemeyecek bir performans sergiliyor fon
Originally Posted by admustafa TCD'de olay çıkması normal, devamı getirilemeyecek bir performans sergiliyor fon Yapısındaki hisselerin performansı çok iyi
Forum Rules
Yer İmleri