Mikro da bakış açım
![]()
Mikro da bakış açım
![]()
DEVİR hoca 1-2 yıl önce bugünleri az çok anlattı, bir cümlesi de "altının yenilemeyecek bir şey olduğunu görecekler" demesi oldu. son bir yükseliş sonrası çöküş bu çöküş mü. onu bilmek zor. Ons artamıyor satış görüyorsa bir daha düşünmek gerekir. DEVİR hocadan 2007 den bugüne çok şey öğrendik. 2008 dönüşünü bire bir görüp buradan yazan ender insanlardan biriydi.
Şu son incik cincikte esnek olmak lazım bana göre.. 1000 2000 inmiş çıkmış çok takılmamak lazım..
3drive 1 extension
ABCD
Oluşan bu yapı bana göre dalga sonlanması bakalim
![]()
Formasyon şu şekilde tamamlanmis duruyor 96.104den sert dönere imzamızı attik ABCD 3 drive herşey var ... Bakalım tutacak mı..
sn garipçe büyük sayımınız mevcutmu zannedersem sn emirlerin sayım iptal oldu
Aynen üstat. Şu an ulaşma imkanı olan bir arkadaş bir konuşsa ne iyi olurdu. Tam itkisel yıkıcı bir dalga ilerliyor. Acaba film koptu mu? Yoksa buradan dönüş ihtimali olan güçlü bir sayım var mıdır? Varsa buralardan alan ilerde parasını katlar. 2009'da "bankaları alıyorum ve buradan alıp 2-3 sene bekleyen 3-4 katına satar" demişti ve birebir çıkmıştı. Altının geçmişte 1900 dolara gidişini de harfiyen analiz etmişti, kurduğu siteye üyeydim..
Yer İmleri