Sayfa 171/672 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. şu kadıköy arsasına yapılacak otel haberini inceledim şirketten yapılan bir açıklama yok kapa düşmemiş bekliyoruz başlamasını zaten ama herhangi resmi bir açıklama yok. Bir de haberi kim yazdı bilmiyorum ama proje maliyeti 91 milyon 543 bin 847 lira demiş iyide o arsanın geçen seneki değerlemesi zaten 80 milyon tl civarı. Yatırılacak para anlamında 91 milyon demiş herhalde. Benim anladığım bu arsada tecimle ortağız onun payını da alıp sonra bir başka bir ortakla beraber yapacağız projeyi ve bu projede ki payımız %45 olacak. Herhalde arsa bizden projenin inşaatı sizden gibi bir yöntem izlenecek. Güzel ama biran önce artık adımların atılması lazım yılbaşından önce yapılacak çok iş var 3 ay kaldı yılbaşına yönetim hızlan biraz.

Yıl sonuna kadar beklediğimiz gelişmeler

Kule 3 ün kiralanması ya da toplu satışı (toplu şekilde İstanbul İş Kuleleri Kompleksi (Kule 2- Kule 3 - Kule Çarşı) 825.775.000 TL değerinde son ekspertiz raporunda)(çok önemli)
    Eldeki kira geliri alınan gayrimenkullerden satışlar (çok önemli)

Tuzla Projesi başlangıcı (önemli)
    Üsküdar Arsası ile ilgili gelişmeler
    Kadıköy Arsası ile ilgili gelişmeler

Kendi temennim şirket hisse geri alımı
    Son düzenleme : ADAM; 15-09-2017 saat: 10:51.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez ve o şekilde değerlendirilemez kendimce düşüncelerimdir.

2. Ziraat yatırım 1.42 den beşyüzbin lot aldı, emekli fonuna, son yarım saat içinde, hayret ki ne hayret. Finansmanda yabancı takasına, 400bin tahminim. Bu üçkağıtçılar beraber hareket ediyor olabilirler.

3.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Ziraat yatırım 1.42 den beşyüzbin lot aldı, emekli fonuna, son yarım saat içinde, hayret ki ne hayret. Finansmanda yabancı takasına, 400bin tahminim. Bu üçkağıtçılar beraber hareket ediyor olabilirler.
    Emeklilik fonuna aldığını nasıl anlıyorsunuz?
    Belki bir yatırımcı aldı...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Emeklilik fonuna aldığını nasıl anlıyorsunuz?
    Belki bir yatırımcı aldı...
    2 gün sonra takasta çıkar, benim tahminim. burada yazacagım.

5. çok rahat 1.43 kapatacak tahtayı yine iyi baskıladı bakalım yine 1.41 den mi kapattıracak spek efendi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez ve o şekilde değerlendirilemez kendimce düşüncelerimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by ADAM Yazıyı Oku
    çok rahat 1.43 kapatacak tahtayı yine iyi baskıladı bakalım yine 1.41 den mi kapattıracak spek efendi
    Sn .ADAM,
    Bu Firma
    AdamLarın değil MADAMLARın yönettiği bir
    firmamı ki Acaba böyle diz altında ;)
    Not.lafım kesinlikle bayanlara yönelik değildir.Anlayan anlar…

7.  Alıntı Originally Posted by rekko Yazıyı Oku
    Sn .ADAM,
    Bu Firma
    AdamLarın değil MADAMLARın yönettiği bir
    firmamı ki Acaba böyle diz altında ;)
    Not.lafım kesinlikle bayanlara yönelik değildir.Anlayan anlar…
    Sayın rekko valla yönetenleri tanımıyorum ama mal ortada yapılması gerekenler ortada olduğu fiyat gene ortada yani birleşme hikayesinden beri hissede bir yönetim yavaşlaması değişik hareketler var. Hissedarı olduğumuz şirketin bu halde olmasında tabi ki yönetimsel bir takım yanlışlarında olduğu belli yani biz burda bir tane speğin insafına mı kalacağız abuzittingyo değil işgyo alıyorsak bu şirketin birde prestiji marka değeri var bin tane gyo firması var ama bir tane işgyo var bizim kadar elbette yönetiminde şirkete sahip çıkması yapılması gerekenleri biran önce ivedilikle halletmesi lazım. Tamam karlı şirket rasyoları herşeyi güzel ama çok daha güzel olabilir özellikle fiyat konusunda beklentiler gerçekleşirse zaten spek mipek baskı kalmaz ortada o bile engel olamaz. Bir hissedar olarak yapılması gerekenleri kısaca reçeteyi yazdık artık yönetimde yapsın bir zahmet şirketi de geçip ben mi yöneteyim.

8.  Alıntı Originally Posted by ADAM Yazıyı Oku
    çok rahat 1.43 kapatacak tahtayı yine iyi baskıladı bakalım yine 1.41 den mi kapattıracak spek efendi
    1.42 alış gireceğim, isterse versin.

Sayfa 171/672 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •