şu kadıköy arsasına yapılacak otel haberini inceledim şirketten yapılan bir açıklama yok kapa düşmemiş bekliyoruz başlamasını zaten ama herhangi resmi bir açıklama yok. Bir de haberi kim yazdı bilmiyorum ama proje maliyeti 91 milyon 543 bin 847 lira demiş iyide o arsanın geçen seneki değerlemesi zaten 80 milyon tl civarı. Yatırılacak para anlamında 91 milyon demiş herhalde. Benim anladığım bu arsada tecimle ortağız onun payını da alıp sonra bir başka bir ortakla beraber yapacağız projeyi ve bu projede ki payımız %45 olacak. Herhalde arsa bizden projenin inşaatı sizden gibi bir yöntem izlenecek. Güzel ama biran önce artık adımların atılması lazım yılbaşından önce yapılacak çok iş var 3 ay kaldı yılbaşına yönetim hızlan biraz.
Yıl sonuna kadar beklediğimiz gelişmeler
Kule 3 ün kiralanması ya da toplu satışı (toplu şekilde İstanbul İş Kuleleri Kompleksi (Kule 2- Kule 3 - Kule Çarşı) 825.775.000 TL değerinde son ekspertiz raporunda)(çok önemli)
Eldeki kira geliri alınan gayrimenkullerden satışlar (çok önemli)
Tuzla Projesi başlangıcı (önemli)
Üsküdar Arsası ile ilgili gelişmeler
Kadıköy Arsası ile ilgili gelişmeler
Kendi temennim şirket hisse geri alımı
Son düzenleme : ADAM; 15-09-2017 saat: 10:51.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez ve o şekilde değerlendirilemez kendimce düşüncelerimdir.
Yer İmleri