Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Dedim ya Sayın Cumartesi bana göre kimse yönetimi altındakilere eziyet etmesin,hor görmesin,inancına saygılı olsun ,özellikle 2.dünya savaşında soykırıma uğramış bir millet bunu yapmasın ama İsrail e çuvaldızı batırırken kendimize de bir toplu iğne düşer diye düşünüyorum...
    Çuvaldız iğne kıyaslaması yapılabilecek birçok konu olabilir. Buradaki konuda, yıl 2021 uzay araçlarının Mars'ta olduğu bir yılda bile, halen tarihte Aksa'yı savunurken şehit düşenlerin mezarında ot bitmesin diye, mezarlarını düzenli olarak yakan bir zihniyetten bahsediyoruz. Yani milattan bile önceki bir düşünce sisteminin eylemi söz konusu. Bunun kıyaslaması ancak Türklerin orta Asya'da yaşadığı bir devirle yapılabilir. Bu yüzden bu konudan iğne çuvaldız çıkmaz.

2. Konumuz dolarsa bizim ülke olarak özellikle merkeze yönetim ve devlet olarak sanayi üzerindeki vergi yükünü azaltmak ve şişmanlamis merkezi yönetimi küçültmekten geçer. Bu kadar yüksek faiz ve vergi yükü ile biz dış dünya ile mücadele edemeyiz. Bu da bizde dolar talebini artırır rezervi daha azaltır saten yokta bireysel yada MB bin dövizini boşaltır.

Panama’da, son durağı Mersin Limanı olan konteynerde 616 paket kokain ele geçirildi. Konteynerin geldiği Ekvador'daki Bolivar Limanı'nı Yılport işletiyor.

https://www.evrensel.net/haber/43246...EgPtlJP0ROnYlo

Tüm sektörlerde olduğu gibi pudra şekerine de epey dolar lazım...

Çin Uzay İstasyonu'nun çekirdek modülünü yörüngeye taşımak üzere fırlatılan ve kontrolden çıkan Long March 5B roketinin, Hint Okyanusu'nda Maldivler yakınlarında bir yere düştüğü açıklandı.

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Çuvaldız iğne kıyaslaması yapılabilecek birçok konu olabilir. Buradaki konuda, yıl 2021 uzay araçlarının Mars'ta olduğu bir yılda bile, halen tarihte Aksa'yı savunurken şehit düşenlerin mezarında ot bitmesin diye, mezarlarını düzenli olarak yakan bir zihniyetten bahsediyoruz. Yani milattan bile önceki bir düşünce sisteminin eylemi söz konusu. Bunun kıyaslaması ancak Türklerin orta Asya'da yaşadığı bir devirle yapılabilir. Bu yüzden bu konudan iğne çuvaldız çıkmaz.
    80'lerin sonuna kadar filistinlilere dünya genelinde sempati ile yaklaşıldı. Nedeni de dibci fasist israil devletine karşı hak temelli bir mücadele olmasıydı. Ne zaman ki mesele din temelli savaşa döndü çuvaldızlarin kralı her yerde..

Filistinli dinbazlar önce "hançer taburlarının" hesabını versin bakalım..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    WhatsApp’ta tartışmalara neden olan gizlilik sözleşmesiyle yine geri adım attı. Şirket, sözleşmeyi onaylamayanların hesaplarının silinmeyeceğini ancak işlevselliğin azalacağını açıkladı.

https://tele1.com.tr/whatsapp-yine-g...olacak-387210/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Kendi gözümlen görmesem şaka derdim, çarşafa doladık deyeceklerine, ıbık zıbık...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kendi gözümlen görmesem şaka derdim, çarşafa doladık deyeceklerine, ıbık zıbık...
    Market çalışanlarının işgüzarlığı derler olur biter.
    Bu arada tekel bayilerinde bira tamamen bitmiş. Hepsi satılmış. Bayram sonrasına kadar yeni sevkiyat da yokmuş. Sevkiyatlar da yasaklanmış.
    Bizim buradaki tekel bayi öyle dedi.

Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •