Sayfa 172/1012 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gecen sayfada bir arkadaş yazmıştı ömer hayyamın şiirini. ne diyordu o şiirde.

Celladına aşık olmuşsa bir millet
    İster ezan, ister çan dinlet
    İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
    Müstehaktır ona her türlü zillet.

Hala fetö gelirse reis %80 oy alır diyen arkadaş var üstte.

Yapacak bişi yok tamda şiir bunu anlatıyor.

2. kolay gelsin be burda gayet yeniyim . sizler gibi büyük montanlı mevduatım da yok ama büyümeye çalışan birisiyim 35k param var 27-28 lere yetişemedim ama denizbank 1 yıl ve üzeri mevduatları 24 ile bağlıyor hazır stopaj da %0 iken bu fırsatı değerlendirsek mi ?

yoksa bu denli kırılgan süreçlerin yaşandığı bir atmosferde 365 günlük uzun vadeli bir yatırımın çok riskli olduğunu kısa kısa ama az getiriden faydalanmamı mı önerirsiniz ?

strateji öğrenmek ve disiplin sahibi olmak amacıyla sorumu soruyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    kolay gelsin be burda gayet yeniyim . sizler gibi büyük montanlı mevduatım da yok ama büyümeye çalışan birisiyim 35k param var 27-28 lere yetişemedim ama denizbank 1 yıl ve üzeri mevduatları 24 ile bağlıyor hazır stopaj da %0 iken bu fırsatı değerlendirsek mi ?

yoksa bu denli kırılgan süreçlerin yaşandığı bir atmosferde 365 günlük uzun vadeli bir yatırımın çok riskli olduğunu kısa kısa ama az getiriden faydalanmamı mı önerirsiniz ?

Dünyanın binbir türlü hali var. 1 yıl kısa zaman değil. öyle bir an gelirki bağladığın paraya ihtiyac duyarsın. nolacak sonra bozmak zorunda kalınca. gitti tüm emeklerin. ben bağlamam çok uzun vade. yinede siz bilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    kolay gelsin be burda gayet yeniyim . sizler gibi büyük montanlı mevduatım da yok ama büyümeye çalışan birisiyim 35k param var 27-28 lere yetişemedim ama denizbank 1 yıl ve üzeri mevduatları 24 ile bağlıyor hazır stopaj da %0 iken bu fırsatı değerlendirsek mi ?

6 aylik sordunuzmu denize onunda %3 stopaji .
    1 yil uzun bence .

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    araba garajda bile masraf dudu abi apartman yönetim toplantısında 150 tl olan aidat 200 tl oldu kimse dolar düştü falan takmadı üstelik kombili bir daire asgari ücrete de yüzde 25 zam gelirse seneye 300 tl olur kesin ! apartman görevlisinin masrafına gidiyor tüm aidat nerdeyse ! havuzlu fitnessli resepsiyonlu site aidatları kaç olur tahmini bile zor sayın yeşiladanın enflasyon videosunda vurguladığı fiyat katılığına güzel bir örnek !
    oturduğum sitede açık havuz. gvenlik kendi bünyesinde. 2 bahçıvan var. çöpü alırlar sadece.yeşilalanı var. lüksbir sitedeğilnormal.190dan 220 ye çıkacak karar alındı.ocaktan itibaren.

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dünyanın binbir türlü hali var. 1 yıl kısa zaman değil. öyle bir an gelirki bağladığın paraya ihtiyac duyarsın. nolacak sonra bozmak zorunda kalınca. gitti tüm emeklerin. ben bağlamam çok uzun vade. yinede siz bilirsiniz.
    aynen öyle. bugün ben bozdum maalesef. pazartesibirine göndereceğim. neyse ki çokmiktarda değil bozduğum miktar ama olabiliyor. 12 günlük falan vadeyi bozdum fona koydum. zaten çoğu hissedeydi kenarda bir miktar kalsın diyordum onunda çoğu gidecek bir yere. sağlık olsun.

7. o ne ki, yumurtaya %75 zam geldi. fakir fukara artık çekirge, kurbağa falan yiyecek protein almak için...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    6 aylik sordunuzmu denize onunda %3 stopaji .
    1 yil uzun bence .

bendeki miktar düşük olduğu için şube beni pek fazla ciddiye almıyor açıkçası internet bankacılığı oranları üzerinden gidiyorum ben.

Sayfa 172/1012 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •