kaç defa gittin Arjantin ile Brezilya ya iş ile alakalı ?
yabancı fondan kabile yaşamından bahsediyorum.
ben bizdeki gibi bacası tüten fabrika görmedim pek.
kaldığım oteller genelde beş yıldız hesapta üç yıldız etmez bizim kapıda silahlı güvenlikler oluyor asayiş için neyin ülkesinden bahsediyorsun ???
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Buenos aires e eşimle turistik amaçlı gittim. Kültür farklı ama özellikle uçsuz bucaksız çiftlikleri beni etkiledi. Brezilyalı akademisyen arkadaşım var, Kanada da yaşarken birlikte proje de çalıştık. Bana Brezilya yı mühendis gözüyle anlattı ve ülkede yaptıklarını gösterdi.
2018 yılı dünyanın en büyük ekonomileri sıralaması:
8. Brezilya
17. Türkiye
21. Arjantin
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
arkadaş senin ile sidik yarıştıracak değilim
sadece em ( emerging arkets ) ile alakalı yerlere yerinde izlenim edinmek için gittim forumdan stockgenaration la gittim bir seferinde
viop topiğinde yazan .
bir seferinde bizim burdaki Tekstilbank ı satın alan icbc burdaki satın alması öncesi ordaki yapılanmasını görmek için gittim
15 yıldır da borsasınıda alıp satarım
petrol ü var başka bir boku yok Brezilya nın
bouenos Aires zaten Arjantin de orasıda beş para etmez moratoryumda sonra yabancı kalmamış dükkanlar bomboş
marketlerde üç güvenlik durur silahlı
birine laf sokarken esas sen dikkatli ol burda mühendis şey etmiyoz.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Anlatamazsın kardeşim. Anlatamazsın. Adam forumdan biriyle organize olmadan gitmiş. Bir senin yaptıklarına bak bir onların. Bütün bu olanlar islamın korkunç yükselişini engellemek için. Dünyanın en çalışkan, kafası çalışan ve onurlu milletiyiz. Eğlenmene bak. Millet borsadan sadakalarını toplasın.
Tl 24%
Usd 4.75%
Eur 2.75%
Burgan 3 para
y.t.d.
NBC haberi sonrasında dün gece Türk lirasında ve iShares MSCI Turkey ETF’inde %1,5 - %2,0 civarında yükseliş görüldü. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Nauert’in yalanlamasına ve tepkli alışının kısmen geri verilmesine rağmen NBC haberini önemsiyoruz. 1999 Şubat’ında Öcalan’ın yakalanması sonrasında Borsa İstanbul’da bir hafta içinde %20’nin üzerinde yükseliş görülmüştü.
Isyatirim 16 Kasim bulteni
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
16 Kasım Cuma 10:05 EYLÜL SANAYİ ÜRETİMİ YILLIK BAZDA %2,7 AZALDI, BEKLENTİ %1,5 ARTIŞ
16 Kasım Cuma 10:04 SANAYİ ÜRETİMİ EYLÜL'DE AYLIK % 2,7 DÜŞTÜ, BEKLENTİ YÜZDE 0,3 ARTIŞ
16 Kasım Cuma 10:04 EYLÜL'DE ELEKTRİK, GAZ, BUHAR VE İKLİMLENDİRME ÜRETİMİ VE DAĞ. ENDEKSİ YILLIK %1,3 DÜŞTÜ
16 Kasım Cuma 10:03 EYLÜL'DE İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %3,2 AZALDI
DURGUNLUĞUN AYAK SESLERİ...
Yer İmleri