Sayfa 173/470 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Bu Mete de bir sorduk, kayboldu gitti 1 lotuyla.

Ayrica jeneratore niye yazmis Genyh hissesini, o da muamma. Cocuklar gibi sevinmis orda halaylar, oleyler...

Gel anlat ortak. Gerci ben sizin sanal ortaginizim ama, beni de ortaktan sayiyorsunuzdur artik.

2. Müjdat Uslu'nun ne işi olur böyle adamlarla?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ceza

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok be sn. Mahulli. Ceza almis su hisse islerinde.

Mujdat hocadan ne haber?
    ceza almış olabilir ama müebbetmi yedi ki.2 aydır yok,,,benim tahmin ettiğim gibidir.Sn. müjdat beyler uyarmışlardır.Uyarmasıda doğaldır"öyle ya bu hissenin patronu benim,sen ne düşmüşşün ortalığa"diye.Benim tahminimi de yabana atmayın.Ayrıca nasılsa hisse kot dışı,maniplasyon olmaz,bir duyuma göre"patron ykb ile görüşme yolları arıyor veya görüşüyormuş...tabiki balon da olabilir.ytd

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    ceza almış olabilir ama müebbetmi yedi ki.2 aydır yok,,,benim tahmin ettiğim gibidir.Sn. müjdat beyler uyarmışlardır.Uyarmasıda doğaldır"öyle ya bu hissenin patronu benim,sen ne düşmüşşün ortalığa"diye.Benim tahminimi de yabana atmayın.Ayrıca nasılsa hisse kot dışı,maniplasyon olmaz,bir duyuma göre"patron ykb ile görüşme yolları arıyor veya görüşüyormuş...tabiki balon da olabilir.ytd
    Yok yahu. Tam 1 ay oldu. Aksama gelir lotcuklariyla.

Bu arada suresini bulmak icin bakarken hamzanin bize yazdigi kinalarin mesajini da silmisler. Kim ikide bir ispitliyor?

YKB da nerden cikti simdi? Patron Mossad'la, Trump'la da gorusse ne olacak yani? Bitmemis miydi is?

5. 1 lot değil 770 lot

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    1 lot değil 770 lot
    700 yazdin. 770 mi oldu simdi? Olay/kaynak nedir?

7. Mete kardeşim 0.77 hatalı görmüş... Resmi duyuruda lot altı miktar satışa çıkartılmış..
    Mete arkadaş yanılmış
    .ama alıcının ödediği parayı nerden, yazmış... Enteresan

8. Mete arkadaş ta hoş görsün ama, galiba o da gitti...

Sayfa 173/470 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •