Sayfa 174/1223 İlkİlk ... 741241641721731741751761842242746741174 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Suudi Arabistan, 4 un fabrikası özelleştirme başvurularını 26 Ağustos'ta almaya başlıyor

Suudi Arabistan'ın kamu tahıl alıcısı SAGO, 4 fabrikasının satışı ile
    ilgilenen potansiyel yatırımcıların yeterliliğine yönelik başvuruları
    26 Ağustos'ta kabul etmeye başlayacağını söyledi.

Yeterlilik süreci zaman çizelgesiyle ilgili aynı gün açıklama
    yapılacağı kaydedildi.

Hububat özelleştirme komitesi, Perşembe gününden itibaren
    potansiyel alıcıların tekliflerini almaya başlayacağı belirtildi.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kim olduğumu bilse benide ihraç eder KK.
    Adam koltuga cakili kaldi resmen. Nasil gidebilir onu da bilmiyorum. Delegeleri de kendi adamlari

Yerel secimde buyuk bir husran yasayabilirler. CHP secmeni MHP ile IYI partiye kayabilir.

Istifa eder mi, yine etmez

Bahceliye diyorduk koltuk sevdalisi diye KK daha beteri cikti hem de sosyalist bir liderim diyerek

Yakismadi bu tutumu.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Adam koltuga cakili kaldi resmen. Nasil gidebilir onu da bilmiyorum. Delegeleri de kendi adamlari

Yerel secimde buyuk bir husran yasayabilirler. CHP secmeni MHP ile IYI partiye kayabilir.

Istifa eder mi, yine etmez

Bahceliye diyorduk koltuk sevdalisi diye KK daha beteri cikti hem de sosyalist bir liderim diyerek

Yakismadi bu tutumu.
    Nasıl giderin cevabı yazınız içinde var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    koltuk tatlı..bunun sosyalisti,islamcısı yok..orada NEFİS,İHTİRAS devreye giriyor..insanoğlunun en zayıf noktası....

özellikle bizim kültürde bu var...batı bunu aşmış..

TAVUK YUMURTA ilişkisi...delege başkanı,başkan delegeyi seçiyor..KAPALI MEKANİZMA...

sen benim sırtımı kaşı ben de senin sırtını kaşıyayım...

inanın bu sistem derneklerde bile var...Memleketin kanına işlemiş...

Ekşide kaleme almışlar.
    chp'de delege nedir ve nasıl olunur

https://eksisozluk.com/chpde-delege-...lunur--5549885

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    tamam DELEGELER de onlar nasıl değişecek? sizin bildiğinizi, gördüğünüzü parti içinde KK na muhalif olanlar bilmiyor mu görmüyor mu? yolu nedir yani? ayrıca bu DELEGELER neden sürekli kaybeden adama destek veriyor ki? mama desem iktidar değil ki ihaleler şunlar bunlar deriz o da yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    delegelerin ilgili partiden menfaati olabilir mi?

mesela ilçede parktaki büfenin işletmesini alsan: para basarsın...sonuçta X partisine ait belediyenin imkanları çok..

daha binlerce kazanç kapısı var gibi...

benim evin yanında park vardı...oranın belli kısmı çay-pasta-yemek yenilen yere dönderildi..ihaleyi kim aldı ,bilmiyorum...bildiğim DARPHANE GİBİ PARA BASIYOR...

kanımca alanlar ya delege ya encümen vs. dir...başka partiden alması mümkün değil...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    tamam DELEGELER de onlar nasıl değişecek? sizin bildiğinizi, gördüğünüzü parti içinde KK na muhalif olanlar bilmiyor mu görmüyor mu? yolu nedir yani? ayrıca bu DELEGELER neden sürekli kaybeden adama destek veriyor ki? mama desem iktidar değil ki ihaleler şunlar bunlar deriz o da yok...
    chp'de delege nedir ve nasıl olunur

mahalle seçiminde:

1-)partinin üye yapısı : chp'nin üye yapısı kesinlikle seçmen yapısını yansıtmaz.
    2-)mahallelerde seçimler blok liste ile yapılır ve herkes o listelerde yer alamaz, mahallede liste çıkartmak ise feodal ilişkileri yada kalabalık ailesi olmayan yeni üyeler için neredeyse imkansızdır. kimsenin kimseye kendini tanıtacağı bir ortam oluşmaz.
    3-)belediye yönetiminin chp'de olduğu mahallelerde : belediyenin örgütteki uzantıları mahallede seçimi kazanmak için esnaf olanları zabıta baskısıyla korkutur, bir yakını belediyede çalışanları işiyle tehdit eder, ailesinde işsiz olanlara iş vaadinde bulunur, belediye ile iş yapan müteahhit ve taşeron şirket sahipleri devreye sokulur.
    4-)bir ihtimal daha var o da sandığın kaçırılması denilen seçim yeri ve zamanının cılız anons edildiği chp'de bazen bazı yerlerde mahalleye sandık konulmaz, konulmuş gibi yapılır.

__________________________________________________ ____________
    İlk aşamayı Ekşi sözlükten alıntı yaptım devamı alttaki linkte.
    Yukarıdaki özet bile sistemim nasıl işlediğini anlatıyor.

https://eksisozluk.com/chpde-delege-...lunur--5549885

Sayfa 174/1223 İlkİlk ... 741241641721731741751761842242746741174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •