Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    sadece görece iyi olduğu dönemler olur .
    anayasayı okudular oda gelişme
    dedikleri orada vardı...
    değiştirirken aradan çıkarırlarsa bilemem..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    AKP kongrelerinin kamera kayıtlarından çıkarılacak rezerv cari açığı kapatmaya yeter mi? Birazdan...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=388478
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    anayasayı okudular oda gelişme
    dedikleri orada vardı...
    değiştirirken aradan çıkarırlarsa bilemem..
    Bir ticaret yaptığınızda karşınızdaki insanın daha önce nasıl davrandığını hatırlar veya bilenlere sorarak iş yaparsınız , banka kredi notu bile daha önce ki odemelerinize sadakatinizi gösterip fikir verir .
    Saygılar

4. Yani rezerv işi ayrı, 8.40 dan düşerkende aynıydı rezervde manzara o açıdan, 7 TL den alan şu an satsa %6+faiz ekler ucuna, 7.7 den satsa %10+faiz...ne yani hiç kimse 7-7.20 arası almadı mı, aldı, hatta bir kısmı sattı bile, dolayısıyla bu işin bir de iç dengesi var. O da dalgaları yaratıyor, o 200 milyar dolar DTH mıhh diye kıpırdamadan durmuyor, kendi içinde devinim halinde, sürekli kar alıyor, kar maksimizasyonu yapıyor, 7.80 geçilmez demedim bir kerede geçilmez, zamanca genişler daha, aylar gerekir, bence tabi, TR10Y ye bakıyorum, borsaya bakıyorum, alayı çıkıyor olamaz diyorum.

Şunu kabul etmek lazım, büyük para bizden daha akıllı, daha doğrusu resmi çizme kaabiliyeti var, biz neticede çizileni görüyoruz, düşerken daha da düşecekmiş gibi, çıkarken daha da çıkacakmış gibi..

Misal 7.80 e kadar çıkar A deriz oraya arkasında bir üçgen B dalgası gelir, uzar da uzar..

5. Doğru dürüst küçük dalgalarda Elliott Dalga Analizi yapan yok, twitter'da facefinansal var ona baktım şöyle saymış;

Zirveden düşüşe 3-3-5 elongated flat demiş, yeni formasyonlar bunlar, nadir, ama olabilir, Tuncer Şengöz'de yok mesela bunlar o Prechter' ci, orayı zigzag saymakta bir tuhaflık var, ama üçgen favori sayım demiş, üçgeni öngörmek imkansıza yakındır yani..

3 senaryo var, biri flat, bir daha 7 TL altı görülecek, biri üçgen yatay bir konsolidasyon formasyonu olarak bilinir zaman kat eder, arasına girdiği yapının müteakip dalgasının boyunu kısaltır, bir senaryo da direk yukarı 8 TL geçilirse..

Bunlar dışında bir de genel yapıyı diyagonal saymak olmalı alternatif..Değişik bir stili var, kullandığı programla alakalı sanırım MOB Advanced Get' te geçen bir tanım, AdvGet' in yeni sürümü belki de..

Ama Fazıl Bey başarılı biri, takip ederim tutarlıdır sayımları, bir de iddialıdır yani, EURUSD 1.19 a düzeltecek sonra da 1.40 a yardıracak diyor mesela...Sadece bana tekniği tuhaf geliyor biraz. YTD

6. e ihtimal havuzu...
    aşağıdaki tam alamancı FX cihatcısı (ABC nin hası sanırım)

7. Altin 1715 USD.

Gumus 26.25

USD 7.45 TRY

https://www.youtube.com/watch?v=_hyA...l=bluemary0909

8. Rezerv girdiği söylenen 20 milyar dolara rağmen 500 milyon dolar azalmış. -59.718 milyar dolar olmuş. Ha o giren çıkmaya kalkarsa orayı burayı yırtar gider.

Sayfa 174/1000 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •