Sayfa 174/1003 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Yaw sizin niyet para kazanmak mı? Ben de adayın kafaya bastım yanlışlıkla. Geçersiz olabilir ne yapalım.
    Sen Suri misin?

Türkçeyi tam öğrenememişsin. Çeviri ile bu kadar mı oluyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sen Suri misin?

Türkçeyi tam öğrenememişsin. Çeviri ile bu kadar mı oluyor.
    Yok Afganım daha neler...

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ümit Özdağ: Suriyeliler işgali kutluyor; siz AKP’liler neyi kutluyorsunuz?

https://tele1.com.tr/umit-ozdag-suri...rsunuz-852963/
    Yemin ederim babamin Suriyeli kiracı kutluyordu.

4. Pasta dilimi teorisi.
    Sırada büyükten küçüğe kadar kazanan tarafta yer alanların bak benim sayende kazandın deyip pastadan büyük dilim alma aşaması muhtemel gözüküyor.

Aslan,Kurt,Tilki hikayesi
    https://semazen.net/mesneviden-aslan-kurt-ve-tilki/
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5. gARANTİ bANKASI döviz kuru

20 alış 21.95 satış.

Kimse döviz satmak istemiyor.

Neden acaba?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Acaba nerede hata yaptık diye düşünüyorum. Görüşmediğim akrabalarımdan ikisi galericilik yapıyor biri covid de evden eve nakliyat yapıyordu battıydi nerdeyse şuan belki onlarca arabası var milyonluk servete sahip olmuş diğeri cezaevindeydi covid izniyle çıkan oda galericilik yapıyordu onunda beş kuruş sermayesizikten bugün onlarca arabası var. Kayınım köyde hayvancılık yaparken battı Kredi kartı ve yem mazot borcunu kayınpederim yıllarca ödedi kapıcılık yaparak başladı sonra ev tadilatı tamiratı işi yapıyor şuan aylık en az 100 bin kazanıyor beş kuruş vergi vermeden. Covidden önce cebinde pazar parası olmayan amcam şuan emekli ve 1654 TL emekli maaşı 7500 TL oldu vergisiz kayıtsız merdiven altı ayakkabı imalatı yapıyor. Hatta devlet doğalgazini bile yatırmış hesabına. Sıfır telefon almış daha önce arabaya sigorta yaptırmadan binerdi para yok diye şimdi parayı sokacak yer arıyor. Şöyle baktığımda etrafa durumu kötü olan bir ben varım bir bakkal arkadaşım var. Üç beş kişiyiz çevremde geri kalan bir şekilde yolunu bulmuş servet yapmış. Hastanede acil uzman hekimi arkadaşım vardı kaçak sigara içiyordu öyle günlük paket içen biri değil üç beş günde bir paket içen biri. O okumayan cahil kesim o uzman Dr un aldığı parayı çerez diye harcıyordur.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Muharrem İnce haklıydı.
    Mince haklı olsa bile halkta karşılığı olmayan birisi. KK onu da harcadı attı kenara. Mince'nin tutarsız hareketleri de kendisine yardımcı olmadı. Seçim gecesi ortadan kaybolmalar, adayken adaylıktan çekilmeler... Ama onun arkasında durmadılar ama bilmemne. Öyle veya böyle. Sonuç olarak bitik bir siyasetçi artık. KK ile aynı ligdeler.

Bu düzen ancak winner bir isimle değişir. İmam olur, Mansur olur... Ha bunlar da kaybederse o zaman yeni bir isimle gelinir.

Şu dakika itibari ile KK, C*P, 6'lı masa (iyip kısmen hariç) tamamen bitik siyasi yapılardır.

İyip dolandırıldığını anladı ama masadan kalkamadı nedense. Onlar da Mince gibi kaybetsinler de sonra biz demiştik deriz diye oturup izlediler olanı biteni.

Mince olanları madem gördün de adaylıktan niye çekildin? Aslanlar gibi mücadeleni verseydin. Kaybedeceklerini biliyordun da niye çekildin yarıştan? Ben dedim diyebilmek için mi? Hem KK'dan, hem R*E'den kurtulmak isteyip önüne çıkan ilk adaya oyunu veren 5% var ki bunların asıl oyu 5%'ten çok daha fazla. (benim gibi ilk turda istemeye istemeye KK'ya oy veren bir sürü insan var)

Her seferinde kandırılıyorlar KK ve R*E tarafından. Bana oy vermezsen öbür taraf kazanır diye.

KK bu konuda yalnız değil yani. R*E de aynı yolu izliyor. Ben gidersem C*P gelir sizin üzerinizden geçerler diye korku salıyor tabanına.

8. Benim için üç seçenek var. Bedenen çalışma ihtimalim yok. Ya dilenecem ya dolandırıcılık yapacam ya çalacam.

Sayfa 174/1003 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •