polisin zencilere sorgusuz sualsiz sikmasida amercan adeleti
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
polisin zencilere sorgusuz sualsiz sikmasida amercan adeleti
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
valla be n 6 yil yasadim abd de onlarin adeletini iyi bilirim.orda adelet beyazlar icin var.zaten cogu turkte turk oldugunu soylemez.yunanliyim italyanim der.neyse uzatmayayim yazdiklarinizda katildigim konular olmasina ragmen adelet mevzusuna katilmadim sadece belirtmek istedim.
Ben 27 sene yasadim, hala da yariyil yasiyorum.
Senin tanidigin Amerika, sadece reklam kismi.
Amerika'da, Justice is commodity derler.
Ama bir Justice vardir, satilir matilir, ya burada ne var.
Sen ABD'de adama seni oldururum de bak ne oluyor.
Burada trafikte adam levye ile cikiyor, oldurmeye tam tesebbus, ama kim arayip bulacak ta islem yapacak.
Insanin adaletten soz etmesi icin hic yoksa adaletin kirintisi olmali.
Degilmi ?
umarim cok sevdiginiz ulkede hep kalirsiniz.ben sevmedim.iyi yonleri elbette var ozellikle ekonomik olarak. ama bizimde ulkemizin cok daha guzel yonleri var hep kotu yonleri saymissiniz ama.mesela 100 dolar icin bizde adam vurmazlar.houstonda yasadim hic cebimde 100 dolar tasimadim.bizde irkcilik diye birsey yok. bizde aile diye bir kavram var hersey para degil.varda var yani neyse herkesin onceligi farklidir.irkciligi ben kaldiramadim acikcasi sen umursamazsin suratina ikinci sinif vatandas olarak bakilmasini takmazsin belki.
Cautionary hocam çok iyi yapmışsın tebrik ederim. Sonuçta beş para etmez hisselere para yatırmaktan iyidir. En azından 3-5 kuruş gelir getiren bir yatırım. Birileri de bundan fayda sağlıyor. Daha önce yazdığım gibi ben de ufak çaplı düşünüyorum ama bakacak kişi anlayan kişi bulmak da tabii önemli. Buna da zaman ayırmak gerekiyor. 10-15 bin lira yatırım yapıp her sene 300-500 lira faydalanmak fena sayılmaz. İyi akşamlar.
Yer İmleri