Sayfa 178/469 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Bu hisseyi 10 yil once tasiyan dostlarim vardi şimdi ayrildilar. Soyledikleri bu hisse zamaninda 35 li rakkamlari gormüş. Ve borsada her hisse zamani gelir zirvesini görųr derler. Neyse işlerime bakayim kalın saglikla...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 11,70 ve üzeri 2 gün kapanış yaptırırsa daha rahat bir seyir halini alacaktır. Kardeşlerin bahsettiği gibi 12 aylık blançonun rüzgarını hissettirmek gerekli. Blanço ve sonrasında temettü. Tahta halen pimaş birleşmesinin sinerjisini fiyatlamadı. Ağırdan alıyorlar. Kontrol ve dümen onların ellerinde. Biz gerçeklerin peşindeyiz.

3. borsa geçmişim 1.5 aylık. iyi kötü deneyim kazanıyorum, yanlış kararlarımdan ders çıkararak. en önemli şeyin araştırma, öğrenme ve strateji geliştirme olduğunu anladım.

açıkçası kısa vade hedefiyle tesadüfen birleşmeyi duyarak almıştım ilk, yatırdığımın %5-%10'unu getirse oh ne ala kafasındaydım. daha sonra biraz derine indim, pvc sektöründe hem ülkemizin hem avrupa'nın bir numarası olan, güney amerika yatırımlarını büyüten deceuninck'i etraflıca araştırınca fikrim değişti. temel, teknik ve finansal tablolar anlamında yaptığım araştırmalarda da güvenli bir imaj verince fikrim değişti, uzun vade saklamaya karar verdim, acil para gerektiren ihtiyaç olmadıkça (ki olacağını sanmıyorum, tolere edilebilir bir meblağ yatırdım) burdayım artık.

burda yorumlarını paylaşan ve benden hem yaş hem de deneyim olarak büyük yatırımcılarımıza teşekkür ederim, görüşleri hisseye güvenimi güçlendiriyor.

güzel günleri beraber görmek ümidiyle..
    dön dolaş burda durdum, yazdıklarımı uydurdum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

4. teşekkürler sayın derinlikler.saygılar

Tahtayı güzel sallıyor piramit...
    Hareketleri tamda mal toplama cinsinden..
    Dünde belirttiğim gibi 11.00 ler yakın..belki yarın...
    Grafik değmem gerekiyor diyor 11. 00 ve 11.20 lere..
    Seans içi sat allar da işledi bugün tabiki az lotlarla...
    Piramit pimaşta ne ise oyakla....yine aynı görevine buradada devam ediyor...
    Tek bir fark var pimaşta tahta daha gğzeş kuruluyordu..daha hızlı işler oluyordu..
    Burada kademe sayıları çok fazla oldoğundan..pimaştan daha ağır davranıyorlar..onun için bu tahtanın %5 ve yukarısında bir sıçrama yapıp bu kritik bölgeyi rahat geçmesi gerek..bence bu hareket yakındır..bu günler tam zamanı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,875
    endeksle ters orantılı sanırım ya da birleşme yaramadı dostlar
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 178/469 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •