Sayfa 18/195 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    cuma günü aldığınız zaman 3 günlük işler...pzt satarsanız üçgünlük kazanırsınız...
    8 ocakta aldın...fiyat 225.074697
    9 ocakta sattın fiyat 225.219222 bu fonda hiç bir zaman zarar olmaz

cuma günü aldınız cumartesi veya pazar sattınız ..cuma günü aldığınız fiyattan satarsınız yine zarar olmaz...
    cumartesi aldınız pzt fiyatından alırsınız pazar günü satarsanız zarar edersiniz..pzt satarsanız cumartesi aldığınız fiyattan satarsınız kar da olmaz zarar da... kısacası cumartesi ve pazar günleri almayacaksınız...cuma almaya bakın..alamadıysanız nakitiniz dursun pzt alırsınız...

tüm tatil günleri geçerli tatil günleri almayın....nakit dursun daha iyi...
    Hocam 14 Ağustos 2018 ve 15 Ağustos 2018 fiyatlarını karşılaştırırsanız yaptığı zarar gününü görebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TEFAS'ta islem goren fonlar icin 13:30'a kadar alım veya satım emri girmeniz gerekir. Ayni gunde hesabinizda olmasi icin. En azindan benim araci kurumda öyle. Evet fon fiyati belirleyici kar veya zarar olusmasinda. Bu sene Agustos ayinda is bankasi para piyasasi fonuda 1 gun zarar ettirmistir. Buda fon iceriginde ozel sektor bonosu olmasindan sanirim. Fonu aldiktan sonra al sat yapmaniza gerek yok bu arada. Eger al sat yaparsaniz her gun stopaj dusecegi icin hesabinizda nakit yoksa ayni miktarda fon tekrar alamayabilirsiniz. Ihtiyaciniz olan kadar satarsaniz fonu getirsinden o kadar uzun sure yararlanirsiniz. Hafta sonlari TEFAS fonu satamazsiniz sadece satim emri verebilirsiniz pazartesi gunu hesaba gecer fakat bankanin kendi bunyesinden aldiginiz fonu ihtiyaciniz olmasi durumunda satabilirsiniz hemen hesabiniza gecer.
    Her Gün Al Sat Yaparsak Günlük Mevduat Gibi Getiri de Eklenir Ana Paraya Daha Karlı Olmaz mı Aylık Bazda?

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Her Gün Al Sat Yaparsak Günlük Mevduat Gibi Getiri de Eklenir Ana Paraya Daha Karlı Olmaz mı Aylık Bazda?
    Malesef o şekilde olmuyor. Mevduat gibi bileşik getiri yok fonda. Fon fiyatı üzerinden değerleme yapılıyor. Söz gelimi 22000 TL niz var ve siz 220 TL den 100 adet fon aldınız. 221 lira oldu fon fiyatı ertesi günü ve sattınız. 100 TL kazanç oluştu. Bundan stopaj düşerseniz %10 22090 TL elinizdeki mevcut parayla 221 TL den 100 adet fon alamazsınız.

4. Merhaba.evet 14 ağustos 15 ağustos 1 günlük bı zarar var.hayret ettim bende.acaba 184 günlük filan dolunca yeniden yatırım yapıncamı zarar etti .ama çok güzel bı fon .insan daha fazla getirsin iatıyo ama bu ortamda fena değil.borsadan kurtardı beni.borsada hisseler çıkar çıkar ondan sonra bi haber 10 dakikada pertsin.bekle dur işin yoksa

5. En iyi iş portfoy sanırım, vakıfın günlük oranlar düşük

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Malesef o şekilde olmuyor. Mevduat gibi bileşik getiri yok fonda. Fon fiyatı üzerinden değerleme yapılıyor. Söz gelimi 22000 TL niz var ve siz 220 TL den 100 adet fon aldınız. 221 lira oldu fon fiyatı ertesi günü ve sattınız. 100 TL kazanç oluştu. Bundan stopaj düşerseniz %10 22090 TL elinizdeki mevcut parayla 221 TL den 100 adet fon alamazsınız.
    Evet Haklısınız Orayı Kaçırmışım Kafa Mevduat da Halen :D
    Yani Alıp Satmayın Boşuna Sürekli İhtiyaç Olursa Satın Diyorsunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    En iyi iş portfoy sanırım, vakıfın günlük oranlar düşük
    TEFAS da Görülen İşbankası Birde İstanbul Var İlk Sıralarda.

8.  Alıntı Originally Posted by zaftra Yazıyı Oku
    Merhaba.evet 14 ağustos 15 ağustos 1 günlük bı zarar var.hayret ettim bende.acaba 184 günlük filan dolunca yeniden yatırım yapıncamı zarar etti .ama çok güzel bı fon .insan daha fazla getirsin iatıyo ama bu ortamda fena değil.borsadan kurtardı beni.borsada hisseler çıkar çıkar ondan sonra bi haber 10 dakikada pertsin.bekle dur işin yoksa
    O gün bildiğim kadarıyla tüm para piyasası fonları zarar yazmıştı sadece iş bankası fonuna özel bir durum değildi sanırım.

Sayfa 18/195 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •