Vade sonu yaklaştı ve Pazartesi tatil. Çarşamba günü satış için son gün, büyük ihtimal öğleden sonra satışlar gelir gibi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Vade sonu yaklaştı ve Pazartesi tatil. Çarşamba günü satış için son gün, büyük ihtimal öğleden sonra satışlar gelir gibi.
bu gün SHORTÖRLERE ekmek yok foruma bir indikatör olarak bakarsak LONG diyebilir miyiz![]()
Evet tüm forumda yazanların terste kaldığı çok olur. Ancak buradan long da ne kadar marj bırakır bilinmez. Ben cortu dayadım 6 cetona portföyü de kısmen hedge ediyoruz bu pozu zararla kapatmaktan mutluluk duyarım inşallah beni batira batira sürer ama zor şişti.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlginç bir fraktal örneği, kendini tekrarlıyor...
Tabi benim şimdi bunu paylaşmam bile bir 'Kelebek Etkisi' yaratabilir, yaratmaya da bilir...
Kutucuğa dikkat, çok da anlamı olmayabilir, fraktalların esprisi farklı çünkü, ama silmeye kıyamadım şuraya iliştireyim dedim...ytd
![]()
Türk askerinin varlığına Afganistan’da gerek yok, havaalanını kendimiz koruyacağız.
taliban sözcüsü.
İndergandi üstadın 1.591xx de ON/OFF anahtarı vardı...
Alt üst...
Basıyon öküz çıkıyo
Basıyon ayu çıkıyo...
Ben basamıyo,gorkhuyo gol bacak kesmekten...
Bu gün SEYIRCI...
Hamide SUNUCU...
Nasıl annadıyo ama...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri