Sayfa 18/902 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 137 - 144 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Şirketimiz, PANDA ALÜMİNYUM A.Ş. ile Ankara İli Polatlı İlçesinde, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli toplam 5.700.000, -USD'dir. (Beşmilyonyediyüzbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli 106.191.000, -TL)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Şirketimiz, PANDA ALÜMİNYUM A.Ş. ile Ankara İli Polatlı İlçesinde, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.h maddesi kapsamında Arazi Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli toplam 5.700.000, -USD'dir. (Beşmilyonyediyüzbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli 106.191.000, -TL)

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

3. Gapli açtı buradan aşağı inerse o zaman tüm iyi niyetlerimi yitiririm.

4. Bu yaptığının ismini hepimiz biliyoruz sevgili spek ama ifade etmeye terbiyem el vermiyor. 😬😔

5.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Gapli açtı buradan aşağı inerse o zaman tüm iyi niyetlerimi yitiririm.
    hala o oyunlara girerse inan hedef demekki ilerisi için cok buyuk...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Smrtg yarın yasaklar son,tahtacısı adam gibi adam.Bizimki tam fırıldak.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

8. Tahtacı değil 5, 55 milyon dolar kap ta atsan dalgamı geçerim diyor. Bu cesareti de patronlardan alıyor haliyle. At sahibine göre kişner...

Sayfa 18/902 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •