Sayfa 181/460 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    Vallahi çok güldüm Allah da seni güldürsün e mi.?

düşüşe rağmen alan var. kim aldı bu 4 milyon lotu? küçük yatırımcıya mı yedirdiler?
    Adam demek ki işini hissettirmeden yapıyor. Hani, sineği s.kerler belini incitmezler misali. İşini yapıyor, istediğini elde ediyor ama hiç hissettirmiyor kime nasıl yaptığını :-) . Melih bey, isminizin sonundaki 55, Samsun ile alakalı değil umarım .

2.  Alıntı Originally Posted by Esentepe541 Yazıyı Oku
    Her çıkışın bir inişi vardır.

GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bazı inişlerin çıkışı olmaz. Paraşütsüz inişler adamı öldürür. :-) YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by entelekia Yazıyı Oku
    Bazı inişlerin çıkışı olmaz. Paraşütsüz inişler adamı öldürür. :-) YTD.
    ne olmasını bekliyordunuz da olmadı? daha 10 günlük seans önce bu kağıt 1.30 değil miydi?
    3 gün önce 3.20 leri aştı mı? düştü battı kaçın dediğiniz şu anda bile %100 karda değil mi?
    günlük işlem hacmi nerdeyse kağıdın piyasadaki miktarını geçti mi?
    yahu durun da bir nefes alsın karını zararını kontrol etsin ne yapacağına karar versin. kimbilir kaç şirketten kaç hesap üzerinden bu operasyonu yürütüyorlar.
    siz olsanız böyle yapmaz mıydınız.?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

4. Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 kere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yıkarsa verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
    Yatırım Tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Cak76 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 kere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yıkarsa verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
    Yatırım Tavsiyesi değildir
    Pardon 3lere

6.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    ne olmasını bekliyordunuz da olmadı? daha 10 günlük seans önce bu kağıt 1.30 değil miydi?
    3 gün önce 3.20 leri aştı mı?
    günlük işlem hacmi nerdeyse kağıdın piyasadaki miktarını geçti mi?
    yahu durun da bir nefes alsın karını zararını kontrol etsin ne yapacağına karar versin. kimbilir kaş şirketten kaş hesap üzerinden bu operasyonu başlattılar.
    siz olsanız böyle yapmaz mıydınız.?
    Ben olsam hesabını veremeyeceğim operasyonlar yapmazdım. Burada verse ahirette veremez. Burada da hesap sorulduğunda,, sorulursa, ne kadar hesabını verip veremeyeceğini de ayrıyeten bilemem.

7. Düzelttim

Düzeltiyorum .
    Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 lere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yukarda iyi fiyatlardan verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
    Yatırım Tavsiyesi değildir[/QUOTE]

8.  Alıntı Originally Posted by entelekia Yazıyı Oku
    Ben olsam hesabını veremeyeceğim operasyonlar yapmazdım. Burada verse ahirette veremez. Burada da hesap sorulduğunda,, sorulursa, ne kadar hesabını verip veremeyeceğini de ayrıyeten bilemem.
    entelekia kardeş burası dergah da değil camı de değil.
    burası borsa burda kural kim kime (k. ) satarsa.
    ben samsunlu değilim ama anlaşılan sen samsunlusun sakin ol...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

Sayfa 181/460 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •