Sayfa 186/393 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

1. USD 5.75 TL yi 14 Kasım 2019 da gōrdü...

Tecrübelerim milyon tl lik dedim. ínanmadilar.
    Piyasa ile inatlașılmaz dedim. Ciddiye almadilar...
    Video çektim, izlenediker...
    Faizler %25 günlük inanilmaz bir oran usd i ezer bu dedim. USD ı yarı tanrı gibi gōrdüler...
    Borsa bedava alın, yabanciya yüksekten veririz dedim.. Yabancı kim biz kandiririz onu dediler...
    usd 12 tl olacak dediker ben tekrar 7 tl bile olmaz dedim beni kovdular..
    Bugün aradan 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 ay geçti..,

Usd 5.75 oldu..

Garip tarafı hala inanmiyorlar...

G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mehmetkirsoy Guest
    Hocam beklediğimiz düzeltme bu ;) sonra daha kamyon gelmeyecek

3.  Alıntı Originally Posted by Mehmetkirsoy Yazıyı Oku
    Hocam beklediğimiz düzeltme bu ;) sonra daha kamyon gelmeyecek
    Bakalım hocam.. Bu arada size msj yazarken 5.74 oldu.

4. 5.73 TL olduk... Dolarda düșüș kaçılnilmazmıș. Yoksa Selka Trol mü? Ben Trol değil isem, bana diyenler mi Trol? Yok, onlarda Trol değil ise onlara tek seçenek kalıyor. ALIK..

5. Burası sanal dünya. Reel de karşına çıksa iki kelimeyi bir araya getiremeyecek tipler asıp kesiyorlar çok takma derim değerli üstad.

Borsada paralar buradan köye yol oldu 2 kademe dolar kıpırdayacak diye bekleyenler sayesinde benim yılbaşından beri getiri %50 leri geçti işin komiği ne alıp satıyorsak da bu foruma yazıyoruz ama olmayınca olmuyor işte demek ki.
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    5.73 TL olduk... Dolarda düșüș kaçılnilmazmıș. Yoksa Selka Trol mü? Ben Trol değil isem, bana diyenler mi Trol? Yok, onlarda Trol değil ise onlara tek seçenek kalıyor. ALIK..

Mehmetkirsoy Guest
     Alıntı Originally Posted by Mehmetkirsoy Yazıyı Oku
    Para kamyonu gelecek diye bekliyoruz 14 kasım dendi bakalım
    Yarın tır gelecek. Geldiğinde 71 felan hahahaha

7. MB ya da başka kim kuru kontrol ediyorsa hakkını vermek lazım, iyi dizginlediler.
    Bence kur artık dengeye geldi, ekonomi için fazla çıkması da fazla inmesi de iyi değildir. Buradan çok aşağı düşmesinin hiçbirşeye faydası yok, çok yukarı çıkmasının türlü zararı var, dolayısıyla muhtemelen artık enflasyon kadar yani aylık yüzde bir (5-6 kuruş) artışla kur stabil bir halde devam edecek. Arada olaylara bağlı olarak oynaklıklar olabilir, onlar da traderlara fırsat verir.
    Ancak kurda yukarı ani bir kopuş riski aşağı kopuş riskine göre çok daha yüksektir. Yarın öbürgün ülkenin başına ani bir kötü olay gelirse (mesela beklenen marmara depremi) yine piyasa toz duman olabilir.
    Kararsız ve tedbirli vatandaşın yapacağı en akıllıca şey birikiminin yarısını dövizde yarısını TL'de tutmak olur sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Burası sanal dünya. Reel de karşına çıksa iki kelimeyi bir araya getiremeyecek tipler asıp kesiyorlar çok takma derim değerli üstad.

Borsada paralar buradan köye yol oldu 2 kademe dolar kıpırdayacak diye bekleyenler sayesinde benim yılbaşından beri getiri %50 leri geçti işin komiği ne alıp satıyorsak da bu foruma yazıyoruz ama olmayınca olmuyor işte demek ki.
    Nosfecagrı kardeşim.. Ben de VAKBN almıştım 4,36 TL den.. Forumda da yazmıştım... Ben de 4,79 dan verdim... Allah herkese bol kazanç versin...

Üstad ise herkesdir.. Herkesin herkes den öğreneceği çok şey vardır... Sağlıcak ile...

Sayfa 186/393 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •