Sayfa 187/221 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon
Arama sonucu : 1761 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop LXV

1. katılıyorum..ne son 5 yıldır açıklanan kara ne de şuanki zararlara inanırırım..yön nereyse kim kulağına ne kadar üfürdüyse ona göre bilanço gönderiyorlar..topyekün harekete ortak anlamında..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Bozkurt mert akşam gelip lönk açtım derse bu çıkış sanal
    yok şort açtım derse bu çıkış gerçek
    dumana üfleyen adan uğrar ve mal aldım derse o gün böyüük çöküş başladı demektir
    bence sanal bir rallliii başladı ver çoşkuyu, uçalım laaa

3. herkes biliyor görüyor emme susuyor..ekonomist ekranda diyemiyorki halkın yarıdan çoğunun desteklediği adam hapiste ve bu ortamda güven olmaz ve konuşmaya da gerek yok dese işinden olur belki..o yüzden lafı geveliyor..ağzında yuvarlıyor boş lafları..
    emme ben ekranı sesiz izliyorum artık, sadece bıdı bıdı yapıyorlar..
    sen bu fiyatlara girdi zaten diyebilir misin yahu..
    ne kadar saçma..o zaman kime göre desteği bulduk borsada..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Çok iyi bir teknik analist olduğumu söyler çevrem. Hiç tobo obo bobo yok köpekbalığı yüzgeci yok takoz yok retest bakmadım. En son gübrf de 6,60 stop oldum hisse 6 mı ne gördü dönüp geri almadım o gün bugündür de stop loss yapmam. Stop loss yapacağım hisseyi zaten baştan almam. Kaldı ki ASELS de en az 10 kez stoplatırlardı beni yaya kalırdım. Ben ortalamalara bunların sağlaması olan bir kaç indikatöre güveniyorum. karşıda artık quantum bilgisayar en az 5 kurumda robot. Kurallarıma harfiyen uyarım.

Misal endeks tl golden cross olana kadar herşey olur mu olur saygı duyarım. bununda 9650 li li kapanışlar peşine ortalamalar kendine geldikten sonra olacağını düşünüyorum. Ancak Cuma ve pazartesi gördüğümüz endeksin içinde siyasi olumsuzlukların zaten biz bilmiyoruz ama bilen birileri tarafından fiyatlandığını düşünüyorum.Yine de 9040 endeksin altına kayarsak olumsuz düşünene de neden demem.

Ama bu piyasa ucuz hatta bazı hisseler ucuz mu ucuz.
    arkada sana bir link koydum bu filmler döndüğü sürece fiyatlanan birşey yok çünkü piyasa belirsizliği sevmez risksiz %50-55 getirisi olan mevduat varken veya ppf vs neden gelsin , geçen hafta satışları olan şeyler .
    30 haziran Chp kurultaı ile ilgili çıkacak kararı biz biliyormuyuz HAYIR ama onlar biliyor adamlar 19 mart imamoğlu operasyonundan 1 hafta önce tv de söylemiş şimdi bu kadar kulağı delik kişinin pardon yandaşın olduğu piyasada neye göre işlem yapıcan bu yüzden siyasi belirsizlikler kalkmadan uzun vadeci ne yerli nede yabancı gelmez bu piyasada yatay bant içinde trade piyasası olarak haftalarca gider gelir .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Pastaya bakıyoruz bugun badem bofası, katar spor , şimşek spor
    neyi satın alıyorlar faiz indirimi diyelim indirdi ne değişicek 19 marttan önce indirmişti sonrada operasyonla beraber 350 baz artırdı demekki ekonomi ile alakası yok kendi kendimize belirsizlikler çıkardığımız sürece değişmez bugun piyasayı kimin yukarıya çektiği kimin ne bok yediği ortada bu kadar anlam yüklemeyin açın grafiği görürsünüz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bir hafta araya giren longculari öptü, bayrama kadar shortculari oper. Bayramdan sonra sira longculara gelir. 100 puan faiz indirimi olabilir diye banka alanlar yarin sana o bankalari satmaya calisacak. Bunlar gitmeden 340 dolar ustu hicbir zaman gelemez. En erken 2027 herkes hesabi ona gore yapsin. Belki 2 yil al sat piyasasi olacak

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2.29 lardan haftalık kapanış geldi.
    vıop tarafı ile işimiz kalmadı haftaya spot tarafına bakmaya başlayacam yine.
    kolay gelsin.
    Geçen hafta cuma şortları kapatıp bu hafta için spot tarafına bakıcağımızı yazdık .
    oyun kanal içinde trader olayı bu yüzden anlam yüklemeyin diyorum geçişleri yapıyorsan tahtaları buluyorsan trade edersin.
    yoksa trend başlatacak ne haber nede oyuncu var beilrsizlikler bitsin diyoruz önümüze bakalım bakıyorsun birilerine yine operasyon olmuş Allahtan süreci muhalefet daha fazla gererek götürmüyor oda çıksa ortalığı geren konuşmalar yapsa düşünün piyasa ne olur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu muhabbetlerin aynısını 2002 yılında yeni yetme bir dealer ım CHP li ekonomist bir duayenden aylarca dinledim.1 e 1 kredi taşıdım sürekli. Çok değil seçimin peşine 6 ay sonra bir memur çocuğu olarak 24 yaşında hayatımın parasını kazandım. O gün bugündür bu işlere siyasi düşünceler karıştırmam.

Bir de Anayasa kitapçığı atıldığı hafta broker kursundaydım seansa giremicem diye full nakit. İlk dersten bir çıktım hisseler % 2-3 yukarıda şansıma edeyim dedim.2. dersten sonra bir çıktım tüm tahtalar taban. Sonra bir hafta broker kursu bitti pazartesi ekrana oturdum çalışan arkadaşlarım hepsi pert hiç kimsede almak gibi bir aksiyon yoktu çevremde. Full mal aldım bir de 1 e 1 kredi kullandım.O zaman gençtik. Endeks 6500 lerde 4000 hatta 2000 olacağı konuşuluyordu. Bunu hayatımda en az 3 kez yaşadım.Biri de lehman krizinden sonra.2013 yılından bu yana endeks 12 sene geçmiş 500 USD hedefini görememiş. Risk var mı var ama olumsuz konuşanları cidden anlamıyorum böyle zamanlarda.

Geçen topiğinde yazdığımda 2022 hazirandan bu yana taşıdığım ASELS leri satıp 0,58 USD den bir hisse aldım yerine. Olmadı çocuğuma kalır. Bazen ufak resme bakmak büyük ıskalamalara sebep olur.
    Serin hikayeler bro. İsbat imkanı da yok. Salla salla dursun. Bende 1987 krizinde nakitteyim yine. Borsa bi günde 22.5 çakıldı. Dedim bu ne. Hemen 1 e 4 kredi ile mal aldım . Bir pro yaktım. 10M dolar serveti ilk o tarihte geçtim.
    Sen geçen sene 11.000 borsada çok ucuz nidaları attığın için bu topikde yine birileri ile papaz olup sonra 1 sene ortadan kaybolmadın mıydı.?? SEN şimdi yine ucuz diyorsan borsanın güzel olacağını düşünen benim gibi birisi işgillenmeye başlar. Kendin de itiraf etmişsin. Broker dım diye. Ben doğru konuşan bir broker da görmedim. Eski alışkanlıkla devam ediyorsun sanırım. Herhalde sen mala girerken!!! o yıllarda müşterilerine bu borsa adam olmaz hikayeleri anlatıyordun .
    Yine almışsın bir insider geçen seneki eregl/altın insider i gibi üfürüyorsun. 0.58 dediğin hisse eregl sanırım. Geçen sene de 0.70 de reklamını yapıyordun. Hatta 1 hafta sonra buralarda ol falan diye de bana sataştı idin. O aldıkların duruyor mu ?? Hı yok sessiz sedasız 0.90 dan satıverdin mi?

Sayfa 187/221 İlkİlk ... 87137177185186187188189197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •