Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu arada alternatif İnternet bankacılığı 4701 adet ıst fonu satışına izin vermedi gün boyu
    Hata ne veriyordu?

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hata ne veriyordu?
    Teknik bir nedenden dolayı.. Adet yada miktar ile alakalı değil.. İstanbul portföyü aradım.. Sıkıntının alternatifinin hazinesi kaynaklı olduğunu söyledi
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Teknik bir nedenden dolayı.. Adet yada miktar ile alakalı değil.. İstanbul portföyü aradım.. Sıkıntının alternatifinin hazinesi kaynaklı olduğunu söyledi
    Alternatifbank'a Sordunuz mu Bu Durumu?

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Alternatifbank'a Sordunuz mu Bu Durumu?
    Orda muhatap bulmak zor... Garip Bi banka
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Orda muhatap bulmak zor... Garip Bi banka
    Normal Müşteri Hizmetleri Anlamaz Zaten, Alternatif Yatırım Müşteri Hizmetlerini Arasaydınız Onlar Bilgili Oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Normal Müşteri Hizmetleri Anlamaz Zaten, Alternatif Yatırım Müşteri Hizmetlerini Arasaydınız Onlar Bilgili Oluyor.
    4440054 ise onlar tam bir ucube... Tefas kelimesini duyunca uzaylı modundalar..

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    4440054 ise onlar tam bir ucube... Tefas kelimesini duyunca uzaylı modundalar..
    Bir Ara Sorun Olmuştu Burayı Aramıştım Bilgi Alıp Dönüş Yapmışlardı.
    0212 315 58 00

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bankanin PPF'si ile 24 saat boyunca satis yapabilirsiniz aninda hesabiniza gecer. En azindan benim bankada oyle digerlerinde de oyle olmasi gerekir. Satis fiyati ertesi gun fiyati aciklandiysa belli bir saate kadar o gunun fiyatindan gerceklesir.
    Denedim üstad fon satmayı saat 5'ten sonra.
    ICBC bank ppf'ler satılamıyor.
    Bilginize.
    Umarım satmamak hayırlı olmuştur.
    ....

Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz