Sayfa 188/269 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. TRKCM - Trakya Cam

Arkadaşlar spk gelen rapora göre karar bermek durumumda orda bakacağı başlıca yer 4 yönteme göre pwc nşn belirlediği piyasa değerleri ve bunların ağırlığı burda sorun varmı yok,

Eğerkş pwc nşn raporunda bu 4 yönteme göre çıkan piyasa değerleri düşük olsa idi ozaman şapa otururduk,

Nasılki spk çıkan değerler düşük gidin dahada yükseltin deme şansı yoksa gelen rapora göre karar veriyorsa,çinkü spk nın onayladığı resmiyetini tanıdığı bir değerleme şirketi,ne rapor çıkmış ise ona göre karar verir sadece yüzdelik dilimle oynar nasılki oyak çimentolarda yizdelik dilimle oynadığı gibi,

Şişecam birleşmesi sonucu resmi be spk onaylı bir değerleme kuruluşunun çıkarttığı rapordaki değerlemeler kısmına şunu diyemez hiç bir raporda şimdiye kadar duymadım ben,bu değerler çok yüksek tekrar değerleyin düşürün gelin bunu yapma şansı yok,

Spk eline geçen rapora göre karar vericek işi zorda değil sebebi çok basit değerlemeler belli ,çıkmış sonuç belli ,hepsi raporda ispatlı durmakta,

Geçmiş birleşme veya satın almalara bakın spk nın önğne gelen raporların hepsi olmasada bir çoğunda spk gelen raporu ky lehine rezive eder,

Burda revize dahi etmese uzman kuruluş raprunu onaylayıp tamamdır değerleöelere göre değişimi büberin dese kim yok der,

Zaten şunu düşünün ayrılma hakkı kullanılmadan yani şirketin cebinden para çıkmadan,pwc nin değerlemelerine ulaşmak çok kolay cebinden para dahi çıkmayacak ,sürekli şunu yazıyordum piyasa zaten ederine taşır önemli olan doğru değerler gelsin,

Çıkan sonuç değerler belli iken piyasa kendi dinamikleriyle çıkan değerlere şirketleri taşırsa kimin cebinden yüklü para çıkar,kimsenin hele şirketin cebinden hiç çıkmaz

Piyasa al verlerle piyasa değerini yükseltir,

En somut örnek petun nerden nereye geldi ,nerdeyse hisse alınmadan yukarı taşınıyor sebep ne satıcısız çıkıyor ,alış yazılıyor bekleniyor,ama hisse değeri artıyor,

Şişe grubundada aynı şeyin olması için tüm şartlar pwc raporu sonrası oluşmuş durumda,ederleri ve gerçek değerleri şuan belli,

Ha yinemi bunaltıcaklar görücez

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Varlık fonu halk sigorta ve vakıf sigortada bile pd dd 1 den şirketleri devir aldı üstüne o tahtaları borsada tavan çektirdiler kimse mağdur olmadı.
    İş gurubunun eline düşmektense Varlık Fonunun eline düşmeyi tercih ederim bu durumu Berat Bey'in danışmanlarına bir şekilde iletmek lazım.
    Bu arada inşallah iş grubu en kısa sürede hazineye devir olur

3. Arkadaşlar sinirlenip satmayin 25 önce alanlar satmasın sürpriz bir ayrılma fiyatı gelecek benim görüşüm

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ana cam

5. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by akmahir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sinirlenip satmayin 25 önce alanlar satmasın sürpriz bir ayrılma fiyatı gelecek benim görüşüm

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Raporda açıklanan piyasa değerlerine göre seçilen yönteme göre çıkan değerleri yamsıtmaları lazım sadece,
    Ayrılma hakkını ne yapayım ben,

Trakyanın ederi 5.5 tl demişler,ayrılma isterse 4 yada 4.5 olsun ,

Gerçek ederinden pwc raporuna göre çıkan değerden düşük ayrılma hakkı kimseye yaramazki

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Değişim oranları pwc nin raporuna göre düzenlenmeli,
    Şişe soda anacm trkyacam için doğrusu zaten bu,
    Aylardır beklediğimizde buydu adil değerleme yapılması oda yapıldı,
    Önemli olan çıkan gerçek değerlerde değişim oranlarının yapılması.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. Arkadaşlar tüm camlar için konuşuyorum. İmkanı olan satmasın, paraya ihtiyacınız yoksa tutun elinizde. Spk yeni tebliğe göre işlem yapacaksın derse bütün fiyatlar değişir. Baskıyla satmayan kynin mallarını bu kargaşa ile döküyor olabilirler. Toplayanları takip edin kimler alıyor, alınan mallar nereye virmanlanıyor. (Ben bakamıyorum) buuraya kadar sabrettik spk dönüşüne kadar da beklemek en mantıklısı. 25.02.2020'den eski hisseler dökülmesin kalsın elinizde. Unutmayın sabırlı olmak lazım. Dirayetli olmak lazım. Hepimize bol sabır diliyorum. Ytd.

Sayfa 188/269 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •