Sayfa 188/892 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Ayrıca soranlar olmuş,oransal arzlarda teminat konusunu. Linkteki makale güzelce anlatiyor ve son kısmında dediğim "teminat" kısmı var. Buyrun:

https://www.yatirimkredi.com/halka-a...tim-nedir.html

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Basında çıkan yetkililerin konuşmalarına göre ben de bir fikir yürütüyorum..en doğrusunu sektörün içinden olan arkadaşların vereceği bilgiler belirleyecek..preseduru açıkçası bilmiyorum..ama bu işlerin milyar dolarlar olacağı belli oluyor..gesan da bu işlerde öncü olduğuna göre güzel bir potansiyel doğacak görünüyor...sunjunior ile birlikte gesanda potansiyel çok yüksek..ben bu depolama işi ile ilgili bilgiyi en iyisi sektörden olan Yuri ortagimizdan sorayım..bakalım neler diyecek bize..
    Bizimle de paylaşırsanız sevinirim

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Muzaffer bey merhabalar, gesan ve europower'in %55 i total backlogun ilk çeyreğe yansıyacak kısmı tahmini ne kadar olur?
    Bu soruyu yatırımcı ilişkilerine sorduğumda net bir yanıt alamadım. Ancak, stokların artması çok daha yüksek bedelli işler alıp, taahhütünü daha hızlı yapacağı ve rüzgardan azami derecede faydalanmaya çalışarak tüm dünyaya yayılmak için bu kaynağı kullanacağını gösteriyor. Europower'ın 1 Ocak sonrası aldığı işler aşağıda;

31.066.736 USD + 1.983.795 € + 435.924.195 TL

Yurtiçi kamu ihalelerinde TL bedel talep edildiği için halihazırda stoktaki ürünler kullanılarak ihalelere Europower üzerinden giriliyor imajı sezinledim. Europower'ın 117 milyon TL'lik ilave ihale birinciliği de sözleşme imzalanmayı bekliyor.

Sn. Keko, Allah'tan eşinize acil şifalar dilerim. Dua edeceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bizimle de paylaşırsanız sevinirim
    Cevap alırsam paylaşırım dostum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ayrıca soranlar olmuş,oransal arzlarda teminat konusunu. Linkteki makale güzelce anlatiyor ve son kısmında dediğim "teminat" kısmı var. Buyrun:

Güzel paylaşım dostum tskler...yeni şeyler öğreniyoruz..sizden bu tür paylasimlarin devamını bekliyoruz..bu forumda herkesin düşünceleri değerli..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Güzel paylaşım dostum tskler...yeni şeyler öğreniyoruz..sizden bu tür paylasimlarin devamını bekliyoruz..bu forumda herkesin düşünceleri değerli..
    Rica ederim👍

7.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ayrıca soranlar olmuş,oransal arzlarda teminat konusunu. Linkteki makale güzelce anlatiyor ve son kısmında dediğim "teminat" kısmı var. Buyrun:

Teşekkürler.Yalnız her oransal arzda teminat olmuyor diye biliyorum.Bunu izahnamede belirtiyorlar.İzahnamede olsa da bazen banka ve aracı kurumlar kabul etmiyor.

Ben ilkin izahnameye bakmıştım ama gözden kaçırmışım evet bist30 blokajı var.Hatta tl mevduat döviz fon vb. teminatlar da var.Merak eden https://www.europowerenerji.com.tr/t...-bilgileri.php sayfa 192 den itibaren inceleyebilir.

Ben de bist30 hissesi ve diğerleri yok.Maça 1-0 yenik başlayacağız maalesef.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8. Keko: enerji depolamaya başvuranlar bu yatırımları yapmak zorunda mi?
    Yuri:
    Basvururken, planlanan yatirimla dogru orantili teminat mektubu veriliyor. Eger basvurun kabul edilmesine ragmen yatirimi yapmazsan teminat mektubun yaniyor. Bu nedenle basvurularin cogu ciddi basvurular.

Sayfa 188/892 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •