55,9 tavanda![]()
55,9 tavanda![]()
Hala tavan yaptığı seviyelerde oyalanıyor,bunun anlaşmaları yokmuydu ?,100 olur diyenler vardı,olması için kuyruğuna yapışanlardan silkelenmesi lazım,neden silkelemesi lazım,çünkü lot sayıyor tahtacısı meydan bana kalsın diye,gerçi patronuda yamuk devamlı hisse satıyor,zaten birazda ondan yükselemiyor millet tırstığı için.hep ayni terane,25-30 yine böyleydi şimdide 50-70 bandında öyle,bize zamanında 30 iken az çektirmediydi![]()
Supriz bi haber lazım artık...tahta hazır
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Yine lot saymaya devam,saysın bakalım nereye kadar,yani alttan fiat veriyorsun epey bekletiyor,satmaya kalksanda öyle gibi![]()
endeks düşerken koşarak düşüyor yükselen endekste geriden izliyor yazık günah
Aynen öyle,o değilde lot sayması çok kötü,gıdım,gıdım yükseliyor düşerken pat bakmışsın birden düşmüş,oyuncak gibi oynuyor patron bozuntusu ile tahtacısı,5 senedir takip ediyorum hep böyle,mesela bugün 54 iken birden 49 yaktı puşt,hop ne oluyor diyene kadar bize vermedi namızsız,neyse alıştık hareketlerine idare edeceğiz,57 yakmıştı bir ara 55 şu sıralar![]()
Bunda yasak kalkmış,şu sıralar 57,patron bozuntusu kelek yapmazsa biraz daha yol alır,satmaya başlarsa yasak yine gelir tahtanın düzenini bozduğu zaman.
Yer İmleri