Bizim borsa Sodom ve Gomore'ya döndü be ya.
Bizim borsa Sodom ve Gomore'ya döndü be ya.
@erefefik
500 puvan faiz arttiran dürzü, kel kafani kiracaklar. Piyasanin a.... kodun.Ferhat İnçal (rxpu)
@r_x_p_u
interbank $ satış : 32.1731
Kapalıçarşı $ satış : 32.4535
Küçük banka internet fx platformundan satış: 32.5960
Büyük banka internet satış: 33.2320 !!!
Kapalıçarşı interbank farkı 28 kuruşa kadar indi.
Ancak büyük bankaların satış kurlarında hala müdahale gözüküyor.
@erefefik
Fur Putin Reis, fur. Ötöröf bunlar.Putin : Avrupa’daki insanların yaşam kalitesi, ABD deki diktatörlüğün ayakta tutulması uğruna feda ediliyor. Batı bloğu, sürekli kuralları değiştirip kendi koyduğu kuralları bile çiğneyerek, kendi işine gelen dünya düzenini ayakta tutmaya çabalıyor.
@erefefik
Aracı Kurumlarda Kredi Faiz oranları % 70-90 arasında değişiyor...
@erefefik
Bu adamlara bakip, faiz arttirmaya kalkilirsa, o kel mehemmedin kafasi kirilmakla kalmaz. Bakiniz dün; Urusya'da Avm'ye girip, 140 kişiyi fişekleyen teroristleri mahkemeye getirdiler: Birinin gözü yok, birinin kulaği yok. Ulla Kel Mehemmed baak bunlara ek olarak billurlar da gider.Steve Hanke
@steve_hanke
#TurkeyWatch🇹🇷: Thanks to the out-of-control money supply (M3) growth, Turkey's inflation remains out of control. Today, I measure Turkey's inflation at a staggering 74%/yr.
Olummm faizi endirceyn. Faiz sebep, enflasyon neticedir.
Oropu cocuklari finanse edecekler. Yahudi Soros dun soyledi. Dunku mesajlarin arasinda kopyaladim. Endir faizi.
@erefefik
https://twitter.com/turgutaltinok06/...26625163858405
Linkte video var...Turgut Altınok 🇹🇷
@turgutaltinok06
PKK terör örgütü destekçilerinin Belçika’da Ülkü Ocaklarına yaptığı kundaklama saldırılarını şiddetle kınıyorum.
Türkiye’de kent uzlaşısı adı altında PKK’nın siyasi uzantısı ile hareket edenleri aziz milletimizin takdirine bırakıyorum.
@erefefik
https://twitter.com/mhbstk/status/17...eetUser=mhbstk
Linkte video var. Bu adamın maaşının kesilmesini, servetinin %10'una da el konulmasını talep ediyorum.
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
1 sa
➡️MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı açlık sınırı altında maaşa mahkum edilen emeklilere 80lerde öğretmenleri örnek göstererek akşam sokakta simit, su satmalarını önermiş. Verecek cevap kalmadı.
@erefefik
Yer İmleri