Sayfa 19/372 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 145 - 152 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu enerjisa veya medikal pğark halka arzlarından birinden bile ters bir durum olursa halka arz işleri sıkıntıya girebilir bilginiz olsun...onun için bence özellikle medikal biraz kritik...bakalım yabancı yatırımcı ne diyecek nasıl tepki verecek... yatırım tavsiyesi değildir...
    Sn rugankundura yukarda kırmızıladığım hususu açıklarmısınız. Nedir TERS BİR DURUM ... nihayetinde risk varsa bilelim açık yazın zahmet olmazsa.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Sn rugankundura yukarda kırmızıladığım hususu açıklarmısınız. Nedir TERS BİR DURUM ... nihayetinde risk varsa bilelim açık yazın zahmet olmazsa.
    O arkadaşın diğer mesajlarına da baktım sizin bu mesajınız üzere...
    Nerdeyse hiç şu söyledir bu budur tarzı açık net bi yazısı yok...
    Sanki laf olsun torba dolsun tarzı yazıyor...
    Ciddi bi konu bu iddia ettiği. Gerçekten ufak da olsa bi duyumu olan anlatır çünkü...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    O arkadaşın diğer mesajlarına da baktım sizin bu mesajınız üzere...
    Nerdeyse hiç şu söyledir bu budur tarzı açık net bi yazısı yok...
    Sanki laf olsun torba dolsun tarzı yazıyor...
    Ciddi bi konu bu iddia ettiği. Gerçekten ufak da olsa bi duyumu olan anlatır çünkü...

Bu şekilde yazdığına göre önemli bir şeyler yazacak diye sabırla bekliyorum...
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku

Bu şekilde yazdığına göre önemli bir şeyler yazacak diye sabırla bekliyorum...
    Önce sizin mesajınızı gördüm. Sonra o kişinin mesajını okudum.
    Sonra merak ettim diğer mesajlarına bajayım dedim...
    Pek öyle ciddi biseyler yazabilecek yorumlar yazmamış daha önce...
    Öyle bi potansiyel göremedim...
    Yazarsa da özür dilerim sözümü geri alırım.

5. Enjsa

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Önce sizin mesajınızı gördüm. Sonra o kişinin mesajını okudum.
    Sonra merak ettim diğer mesajlarına bajayım dedim...
    Pek öyle ciddi biseyler yazabilecek yorumlar yazmamış daha önce...
    Öyle bi potansiyel göremedim...
    Yazarsa da özür dilerim sözümü geri alırım.

Kimin ne yazdığının da (soyut) açıca bir önemi yok ancak bizler KY yız arkadaşlar burasıda bizlerin bilgi aldığı forumlar buralara sisli havada gelen fötör şapkalı pardösülü yabancı adam gibi şifreli ifadelerle milletin kafasını karıştırmanın da kimsenin hakkı yok. Hisseyi alırız almayız ancak araştırıyoruz somut ifadeler yerine soyut ifadelerle gelmek bence yanlış. Şayet sen soyut iddialarla ters bir durumdan bahsediyorsan bende nedir diye sorma hakkım var. Şu anda 56 kişi okuyor herhâlde sizlerinde sorma hakkınız var diye düşünüyorum...

7. Ben bugün hesabim oldugu icin ziraat yatirimi aradim ve enerjisa.yi sordum ..arayan soran cokmus ..Neyse ..Fakat şunu anlayamadim ..Biz taleplerinizi tavan fiyattan yazacağiz dedi hangi fiyattan olustugu sonra belli olacak dedi ..İlginc ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn ustatlar ....sabancilarin teknosa si 7,50 den halkin eline verildi simdi suan 5.65 ...te dikkatli olun derim bende sonunda SA vardiye 9.15 ten aldim hala aldigim fiyata gelmiyor iyi dusunun....

Sayfa 19/372 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •