tam yazdım daha da düşmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi![]()
tam yazdım daha da düşmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi![]()
İş elindeki malları satmaya çalışıyor alan yok
1,70 altına kadar hic bulaşmayın, elinizde kalir
Şirkete eposta gönderdim bu bedelli sermaye artırımın ne zaman olacağı konusunda, gelen yanıt şu şekilde:
Şirketimizin bedelli sermaye artırımı konusundaki başvurumuz Spk tarafından inceleme aşamasında olup, eksik bilgi ve belgelerimiz tamamlanıyor.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla.
Damla MERMEROĞLU
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı
Mango da yaptıgın ortada ama devran dönecek ya kaçacaksın yada hapis yatacaksın sahtekarsın bimer savcı bütün dosyaların bekletiliyor zamanı gelince görücem seni hırsız ytd
Aylık haftalık takas paylaşabilecek varmı acaba..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah açılışında sadece 2 lot alarak %6.5 yaptırdım tahtaya
Bu arada öğleden sonra sermaye artırımına yönelik açıklama bildirdiler KAP a
***YAYLA*** YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesinin 1. fıkrasına istinaden hazırlanan ve Şirketin 03.10.2017 tarih ve 2017/18 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile onaylanan "Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Rapor" Yönetim Kurulumuzun 17.11.2017 tarih ve 2017/23 sayılı almış olduğu karar ile güncellenmiş haliyle ekte yer almaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642032
bu bedelli başvurusu çok uzadı. bir an önce hayata geçirmeleri lazım.hisse dibe vurmuş seviyede zaten...
Yer İmleri