keko hayırlı olsun damlamışsın hemen,,bakarsın senın ekıpte gelır ,fenerlı,ömür,şu galata kulesıne puro içen bır kardeş vardı
60-70 tl de gesan patlayacak dıyen,,bakarsın burada da benzer hıkaye çıkar,,hepımız için hayırlısı olsun...
keko hayırlı olsun damlamışsın hemen,,bakarsın senın ekıpte gelır ,fenerlı,ömür,şu galata kulesıne puro içen bır kardeş vardı
60-70 tl de gesan patlayacak dıyen,,bakarsın burada da benzer hıkaye çıkar,,hepımız için hayırlısı olsun...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
harekete anlam vermek oldukça güç...1.55 mılyon mal iş üzerinden alınmış gozukuyor..yuksek 15,03 gormuş ve gıttığı gıbı gerı gelmış hısse..izleyelim bakalım ne yapcak agalar..sanırım agalar 15 tl cıvarından kar satışı yapmışlar..oysa daha karpuz kesecektık..![]()
Yer İmleri