Sayfa 19/137 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 145 - 152 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. keko hayırlı olsun damlamışsın hemen,,bakarsın senın ekıpte gelır ,fenerlı,ömür,şu galata kulesıne puro içen bır kardeş vardı 60-70 tl de gesan patlayacak dıyen,,bakarsın burada da benzer hıkaye çıkar,,hepımız için hayırlısı olsun...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Hoşgeldin keko gecen haftalarda sormustum sana kocaer sayfasındanhatırlıyormusın.ogün bende poz aldım 10.50 den .kcaer ve burası devam .hayırlısı olur inşallah.cwden erken ayrıldık ama buralarda sabretmeliyim artık
    maliyetin güzeldir dostum...sorduğun vakitte de güncel bilgilerine sahip olmadığımı ama geçmişte çok beğendiğimi söylemiştim..yeni gelen haberler daha da güzel...şirketi yeni bir aşamaya geçirir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko hayırlı olsun damlamışsın hemen,,bakarsın senın ekıpte gelır ,fenerlı,ömür,şu galata kulesıne puro içen bır kardeş vardı 60-70 tl de gesan patlayacak dıyen,,bakarsın burada da benzer hıkaye çıkar,,hepımız için hayırlısı olsun...
    onlar şimdi gelmez dostum...satış vakitlerinde gelirler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sadece benim burnum paranın kokusunu alabiliyor sanıyordum..meğer sizler benden önce koku alabiliyor muşsunuz.... sizi tebrik etmek istiyorum..yenilenebilir enerjiye girmişler ve rönans holding ile güçlü ilişkileri ve rönasansın da fransız enerji devi ile işbirliği yapması çok güzel...şirkete yepyeni ufuklar açıldı...

sermayemin bir kısmı ile burada da pozisyon aldım...elimde vbtyz....kocaer.....brlsm ve yeotk hisselerim var...
    ekip saglam kwon da burda güzel kokular geliyor buralardan...rönasans arkasın da iş veriyor ısıtma sogutma var bide enerji başladı daha ne olsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    ekip saglam kwon da burda güzel kokular geliyor buralardan...rönasans arkasın da iş veriyor ısıtma sogutma var bide enerji başladı daha ne olsun...
    Hayırlı olsun dostum,Allah mahçup etmesın,,endekste düzeltme beklentilerı artsada malum bilanço dönemı,, bu düzeltmenin hafif atlatılacağı beklentısı var hepımızde ,,umalımda istediğimiz gıbi olsun herşey..!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. harekete anlam vermek oldukça güç...1.55 mılyon mal iş üzerinden alınmış gozukuyor..yuksek 15,03 gormuş ve gıttığı gıbı gerı gelmış hısse..izleyelim bakalım ne yapcak agalar..sanırım agalar 15 tl cıvarından kar satışı yapmışlar..oysa daha karpuz kesecektık..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    harekete anlam vermek oldukça güç...1.55 mılyon mal iş üzerinden alınmış gozukuyor..yuksek 15,03 gormuş ve gıttığı gıbı gerı gelmış hısse..izleyelim bakalım ne yapcak agalar..sanırım agalar 15 tl cıvarından kar satışı yapmışlar..oysa daha karpuz kesecektık..
    eski zirvesi 16 civarıymış...eski zirvelerin geçilmesi zahmetlidir...ama geçildiğinde de çanak katlaması yaparak agresif çıkarlar...umarım bunu başarırız...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    eski zirvesi 16 civarıymış...eski zirvelerin geçilmesi zahmetlidir...ama geçildiğinde de çanak katlaması yaparak agresif çıkarlar...umarım bunu başarırız...
    bana sankı yer kapma telaşesı var gıbı geldı..bakalım..kısmette ne çıkacak..

Sayfa 19/137 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •