Aynen öyle oldu, para girmiyor piyasaya, ne şirketler ne değerlere düşmüş ama yüzüne bakan yok, yabancı olmadan ızdıraba devam.
Alkim'de ise özel beklentilerden dolayı bu sene bir gıdım daha avantajlı olması gerekiyordu, ama mal taşıtıldı hatta fazlalıkları elden çıkardılar bu vesileyle.2022 Mart ayına kadar portföyümde duracak temettü de var nasıl olsa ama kalaylamayı da ihmal etmemek lazım.
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
2022de P.S. kapasite arttirimi YKK alir , Marmara otelnide okunmus kurabiye verirler sattirmazlar sana o hisseyi diyeyim ben sana,
birak kalsin yastik altinda , Kim ne yapiyor ediyor salla gitsin, Koşan bir hisse olmasada
yıllık kazandiran hisse olarak portföyünde kalir![]()
Kim bilir belki bir gün bir seyler olur![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Haklısın, bundan bir zarar gelmez, su istemez, ekmek istemez.
Sadece bu sene için özellikle PS için büyük umut bağladık, o biraz can sıkıyor, şampiyonlar ligi hayalleri kurarken, 2. lige düştük.![]()
Büyük hayal kurma ki hayalkırıklığı da büyük olmasın demişti Kırmanço, pardon Konfiç, yok yok benim sözüm.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Tuhaf dimi... O kadar hikaye, o kadar beklenti, o kadar cancanlı sözler fln. Patron tahtası var, patron tahtası var.
O hiç sevilmeyen patron tahtası kıvamında hareketler tekrar tebrik etmek lazım. Ben beklerim, bu sayfadan 3-5 kişi daha bekler ve ekmekten fazlasını yine yer ama bugünü unutmamak lazım artık...
İzlemeyi bir süredir bıraktım. Kasım'a kadar izlemem demiştim.
Alarm çalınca listeye yine ekledim. Absürd bir fırsat verir mi diye bakalım.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Ya kardeş katli olacak
Yada şirket katli
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
16.50 TL'ye doğru atak yaparak bu rakamın üzerinde kalıcı olamadığı sürece 13.00-13.50 TL aralığına kadar çekilme ihtimali var gibi görünüyor. Şahsen söz konusu aralıkta dengelenmesini beklerim. Daha aşağısı 10'lu rakamları işaret eder ki bunun olacağını pek sanmıyorum.
Yazdıklarım deli zırvası kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri