doğru söylüyorsun dostum...ben de yazdıktan sonra fark ettim...satıştan ele geçecek olan 900 milyonun 700 milyonunu zaten satın aldığı yere ödeyecek atatp...net 200 milyon kalacak..ben bunu çok olumlu görüyorum...atatp yazılımsal olarak ileride belki bazı katkılar yapabilir ...bir de atatpnin müşteri pörföyü yüksektir böylece tıkla gelsini daha da güçlendirebilir...
tıkla gelsinin %48 i atatpnin oldu ..%52 sini kurumsal yatırımcıya sattı ama yönetim atatp de kaldı...enflasyonun %100 den fazla olduğu ülkemizde 700 milyon olan bir şirketin 18 ay sonra 1,5 milyardan değerlenmesi gayet normaldir..ekstra cebinden para çıkmadan çok ucuza bir şirket sahibi oldu...ileride bu şirketi kendi tecrübeleri ile güçlendirdikten sonra en az 5 milyar tl den yani şimdiki tüm atatpnin değerinden halka arz edebilirler...bu değer ile arz olduğunda günlerce tavan tavan giderek belki de piyasa değeri 15-20 milyar tl lere çıkabilir...
bence tıkla gelsin önümüzdeki bir iki yılda şimdiki tüm atatpnin değerine ulaşabilir...böylece atatp yeni bir hazine buldu bence...atatp yatırımcının da yararına güzel adımlar atıyor....güzel işler ortaya koyuyor...
bakalım bu haber ile atatp nerelere kadar çıkabilecek ?? yakın zamanda bir de green x lansmanı haberleri gelmeli..boşuna yazılımların yıldızıdır demedik...gerisi de nasiptir dostlar...beklemeye devam...
Yer İmleri