Sayfa 191/1019 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Söylemlerden çıkardığım dövizin ulaşılamayacak kadar pahalı olması yönünde tercih yapacakları yönünde.

Zira diğer konu ile ilgili çok iddialı ve beylik laflar ediyorlar.

Asıl soru şu: Dövizin ulaşılamaz derecede pahalı olduğu noktanın dengelenebileceği bir limit noktası gerçekten var mı?

Var ise süreç sadece geniş halk kitlelerini Hint fakirine dönüştürmek ile sınırlı kalır.

Ancak eğer dövizde böyle bir tepe denge noktası yok ise o zaman resim daha farklı bir boyut alır.
    Benim de korktugum ikincisi acikcasi.
    Tas devrine doneriz Allah korusun.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Az önce yanından geçtiğim AVM 'nin hem yaya girişinde hem araç girişinde çok ama çok uzun kuyruklar vardı.
    Çılgınca geliyor insanlar.

Kriz teğet geçiyor galiba.
    Vatandaş stok yapıyor.!!
    Dudu bilir bu olayı.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Satar satar.
    O zamanlar bir sali pazari vardi.
    Ulkede bulunmayan ithal edilemeyen bluejean, nescafe, yabanci sigara v.s her sey karaborsada doviz karsiliginda satiliyordu.
    Sen rahat ol yeter ki dovizin olsun.

Syg,
    Aynen abi lewis kotlar, wragner kotlar.!!
    Rifle marka kotlar.!!
    Çankaya/izmirde
    Satarlardı.!!!
    Gemiciler getirirdi.!!
    Ah be ne günlerdi.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sorun değil, banka başına bu, ülkede çok banka var, çok dert ediyorsanız 150 bin olarak bölün 30 bankaya dağıtın 4.5 milyon liranız devlet güvencesinde olur.
    Gerçekten öylemi sanıyorsun.???
    Kanunu iyi oku.!!!
    Yazdıların sadece hayel ürünü.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Aynen abi lewis kotlar, wragner kotlar.!!
    Rifle marka kotlar.!!
    Çankaya/izmirde
    Satarlardı.!!!
    Gemiciler getirirdi.!!
    Ah be ne günlerdi.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Izmir i biliyon Edirne yi biliyon
    Sen nereyi bilmiyon bilader

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Izmir i biliyon Edirne yi biliyon
    Sen nereyi bilmiyon bilader
    Karşıyaka doğduğum eski memleket.!!
    Edirne Avrupa girişi.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    buraya da yazmıştım dolar ve altında viopta tavan var, spotta dolar veya altın artıyor ama kontratlar tavana kitlediği için artamıyor, saçma bir durum oluşuyor. Uzun vadeler önce tavan oldu, sonra giderek daha yakın vadeler tavan oldu. Uzun vadeler daha fazla artamadığı için yakın vadeyle arasındaki fark kapandı, akşam üstü o tavanlar bozulunca fark yine oluştu, ben de bu farkları değerlendirdim.

Spotta hisse tavan olduğunda alım emirleri gelmiyor genelde. Viopta böyle bir engel yok mu

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Düşüşlerden etkilenmiyorum, teminat tutarları artırıldığı için eksiye düştüm.
    Spot ve vioptaki tüm pozisyonlarım satrançtaki taşlar gibi birbirini koruyacak şekilde ayarlı, yoksa cuma günkü gibi hareketlerde biter insan.
    Pazartesi de yine kim kime dum duma olacaktır.

Cuma günü viop portföyüm %7 büyüdü, inanılmaz hareketler olunca faydalanabildim, buraya da yazmıştım dolar ve altında viopta tavan var, spotta dolar veya altın artıyor ama kontratlar tavana kitlediği için artamıyor, saçma bir durum oluşuyor. Uzun vadeler önce tavan oldu, sonra giderek daha yakın vadeler tavan oldu. Uzun vadeler daha fazla artamadığı için yakın vadeyle arasındaki fark kapandı, akşam üstü o tavanlar bozulunca fark yine oluştu, ben de bu farkları değerlendirdim.
    Bu arada fırsat gördükçe yazın hocam faydalı oluyor kendi adıma

Sayfa 191/1019 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •