Sayfa 192/610 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4877 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Merhaba,

Bloga #ECILC 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.

Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html

Saygılar
    Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.

2. son bilanço bence kesinlikle makyaj, küçük yatırımcıya hadi git bak rakamlar kötü geldi bizden size hayır yok mesajı veriyorlar, ha bence iyi bilanço o ayrı, yoksa yükselen kanalın niye dışına çıkarsınlar, tahtacılar her zaman kazanmaz, bir tahtayı 50 günlüğün altına düşürmenin maliyeti farklıdır, 100 günlüğün altına düşürmenin ise apayrı, tahta düştüğünde küçük yatırımcı dolar algısı da yanlış, teknikciler kanal dışına çıktığı için girmez, bizim küçük yatırımcılar popüler uzay hisselerini sever, simdi iki kere yukarı aşağı hareket çekse küçük yatırımcının çoğu dökülür, genel kurul tarihi ne zaman bilgisi olan var mı? birseyler o zaman netleşir gibi duruyor. Borsakumbara güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.

3. Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

4. Teşekkürler, sondaj programıyla ilgili bilgiler var, üretim 2021 4. çeyrekte başlayabilir denmiş.Balya'da iyi bilinen kurşun/çinko bileşenli rezervlere yönelik bir programda Kanadalı şirket ortağı Esan'ın başarılı sondaj çalışmalarıyla ilgili kutluyor.

Ekonomik bir değer bildirilmemiş. Sanırım Esan'ın gelirlerinin büyük kısmını Balya'dan elde edilen gelirler oluşturuyor.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Teşekkürler, sondaj programıyla ilgili bilgiler var, üretim 2021 4. çeyrekte başlayabilir denmiş.Balya'da iyi bilinen kurşun/çinko bileşenli rezervlere yönelik bir programda Kanadalı şirket ortağı Esan'ın başarılı sondaj çalışmalarıyla ilgili kutluyor.

Ekonomik bir değer bildirilmemiş. Sanırım Esan'ın gelirlerinin büyük kısmını Balya'dan elde edilen gelirler oluşturuyor.
    2021 de daha büyük planlar var daha büyütecekler . 2021 sonu tam kapasiteye

ulaşacaklar..

40 maden 8 işletme tesisi muazzam büyükler ve büyümeye devam ediyorlar...

inşallah iyi olacak...
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

6. eilac in tavan oldugunu gormek, baligi kavakta gormekten zor gibi.

Bu hissede manipülasyona göz göre göre ısrarla devam ediyorlar.Hisse üzerinde öyle bir baskı varki az yukarı harekette gelenin tepesine vuruyorlar.Bunu zayıf yatırımcı yapsa suç teşkil eder,büyük patronlar yapınca kimse ses çıkaramıyor,mübah.Bu ne biçim iş yahu!Adalet dürüstlük hayal oldu san ki!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Düşüşte güzelce topladım, şimdi usulca Perşembe günü trilc arzını ve arkasından gelecek trilc nin tavan serilerini bekliyorum... Deva daha çok gidecektir ama bu uyuz eşşekde de minik de olsa bi kıpırdanma olur kanaatindeyim...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 192/610 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •