Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Güçler ayrılığı ilkesi kaybolan tek adam rejimlerinin hepsinde aynı hikaye...Otokontrol sistemi devre dışı olduğundan hesap soracak kim veya kurumlar olmadığında varılan durak maalesef sefalet oluyor....

Bazı arkadaşlar Venezuela otobanında olduğumuzu iddia ediyorlardı...Umarım haklı çıkmazlar....
    Venezuela örneğini bilmem ancak mevcut ekonomi yönetimi ile daha önce hayatımızdan bir süreliğine çıkarttığımız veya 2. derece önemli hale getirdiğimiz enflasyon artık bir canavara dönüşmüş durumda. Sadece küçük bir azınlık dışında bu konu tüm ülke halkının 1. sıradaki sorunudur.
    Yapılan anketlerde de açık ara en önemli sorun geçim sıkıntısı olarak çıkmaktadır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Yerken uzayli olduklarini dusunerek yerseniz ayri bir haz veriyor

https://onedio.com/haber/bilim-insan...teriyor-718471

Buradada ahtapotlar hakkinda uzucu bir yasam evresi anlatiliyor. Bu yüzdendir ki, hiçbir dişi ahtapot yavrularının büyüdüğünü göremez...

https://onedio.com/haber/anne-ahtapo...adelesi-351384
    Netflix de ahtapottan öğrendiklerim diye bir belgesel film izledikten sonra bu hayvana daha fazla değer veriyorum. O günden beri de yemedim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Netflix de ahtapottan öğrendiklerim diye bir belgesel film izledikten sonra bu hayvana daha fazla değer veriyorum. O günden beri de yemedim.
    Ben de o duruma dusmemek icin o belgeseli izlemiyorum..

Yani Ahtapot Galicia yemeye devam Sogut'de Ahtapotcu Mehmet Usta'da

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu 'çekirdek enflasyon'a işaret etti

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ekonomi toplantısındaki konuşmasında çekirdek enflasyona vurgu yaptı. Değerlendirmeler sonrası kurda hareketlilik arttı.

https://www.dunya.com/ekonomi/merkez-bankasi-baskani-kavcioglu-cekirdek-enflasyona-isaret-etti-haberi-633092

TL'nin güçlenmesi için adımlar atacağız diyor.en fazla stopaji sifirlarsin başka ne olabilir . geçen günkü yatırımcılar toplantısında faiz artirmayacaginin sinyalini verdi zaten .

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    TL'nin güçlenmesi için adımlar atacağız diyor.en fazla stopaji sifirlarsin başka ne olabilir . geçen günkü yatırımcılar toplantısında faiz artirmayacaginin sinyalini verdi zaten .
    15 olmasın da ben %5e raziyim. Yıl sonuna kadar uzar en fazla.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    izle bence

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    Üstat iyi güzel de 130 TL olmuş..ben iki tane de anca doyuyorum 260 TL daha rakısı salatası

Sayfa 192/1006 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •