Sayfa 193/946 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    25 Nisan'da faiz artışı geleceğine oynayan şimdi, gelmeyeceğini düşünen tutacak yeşili.
    Arttıracaklarını düşünmüyorum.
    Artarsa 25.50. Mevduatlara 22.5. Komik.
    Mevduatlar 26-27 bandına gelmelidir öyle bir durumda.
    Bu da kredi faizlerinde ciddi bir yükseliş demek.
    Zaten durgun ekonomiyi tamamen kesmezler.
    Yine kısır döngü.

Keza ilk 24 piyasa faizi olduğunda 28 civarı bağlayanlar olmuştu, hatta daha da üstü.

2. 82 den geri döndü.
    tekrar söylüyorum 82 üstüne atarsa 1 saat kadar 85 falan kalmaz.
    al sata girmeyin, bekleyin , öpmesinler

BİST swap piyasası bugün :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. bukadar hareretli ve gergin bir ortamda,
    rant kazandığı koltuğu kaybetmişken,
    kimse kusura bakmasın,
    iktidar asla PPK toplantısını düşünmez.yok piyasalardan faiz artırımı talebini bekliyormuşta, bence iyimser olmayın, seçim iptali için herşey yapılacak.kur riskini bile göze alacaklar.
    bu iktidarın PPK falan şeyinde değil.
    17 yıldır öğrendik artık
    devalüasyon yapar ortalığı karıştır, genede faizleri artırmaz. bukadar net.
    iktidar piyasayı mı dinler. umrunda mı piyasa?
    3 seferdir PPK 24e devam diyor.
    Hangi piyasayı dinledi.
    Koltuk rant herşeyden önemli

5. en fazla faizi böyle bırakır. ne faiz arttırması.. belki oluşan piyasa koşullarında yaratılan beklenti o yönde olsa da, reis yerim sizi ben diyerekten
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    sabit kalacağında net eminim.
    7 ay önceki hataya düşecekler.
    piyasayı dinlemeyecekler ve hiçbir zaman indirim şansları olmayacak.
    birde sorgulanması gereken en önemli soru,
    MB neden mayıs kontratı açmadı.? Hiçbir maliyetten girmedi. Terste kalmaktan mı korktu?
    eğer faiz artışı gelmeyecekse ve faiz değişmeyecekse o zaman 3-5 gün içinde faiz vergisinde indirim olup olmayacağına bakmak gerekebilir. Eğer faiz üzerindeki stopaj vergisinde indirime gidilirse bu da nispi bir faiz artışı olarak değerlendirilebilir.

Merkez bir karar verecek. Faiz artışı mı? stopaj indirimi mi?. Birisi maliyeti bankalara yıkar diğeri devlete. Bu tercihi elindeki verilere göre devlet yapacak. Eşeğin yükü kaldırabileceğine kanaat getirirse devlet bu yükü bankaların üzerinde bırakmayı deneyebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Siteden tamamen uzaklaştırılmıştım (20 defa ceza alan tamamen şutlanıyormuş siteden meğerse...)
    Ancak bazı arkadaşlar verdikleri mücadele ile (aslında istekleri ile ama ben mücadele olarak değerlendiriyorum) ışığıyla etrafını aydınlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi sağladılar
    Herkes kazandı
    29.000 Hisse.Net üyesi kazandı...

Bu mücadele de bana destek olanların müsadenizle tek tek adlarınız şereflendirmek ve teşekkür etmek istiyorum
    2 kişinin adını daha öncelikli şereflendirmek isterim
    1)Sn Ekfeture:İlk işaret fişeğini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaş Efekture tşk ederim
    2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Şimdi kendisine tşk etmek benim için bir borçtur Tşkler Yoldaş...
    3)Sn Dimtiris e tşk ederim
    4)Sn Berk Doğan a tşk ederim
    5)Sn Ereğlituprs a tşk ederim
    6)Sn Denetmenengin e tşk ederim
    7)Ve adı aklıma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarını helal etsin onlara da tşk ederim

VE tabiki en büyük teşekkürü de Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
    O olmasaydı,o bana sahip çıkmasaydı biraz zor kalkardı cezam...
    Tşkler YOLDAŞ....

Küçük bir sitem:Sitede en yakınlarımdan gördüğüm Sn Mkeless kılını kıpırdatmadı.Çok kırıldım açıkcası...

Kişisel Dip Bilgi:20 cezanın çoğunu Fener/GS/Doas başlıklarındaki olumsuz gönderilerimden dolayı çıkan kavgalardan dolayı+siyasi atışmalardan dolayı aldım.20 gönderinin %99 da ilk sataşan ben olmadım buna emin olabilirsiniz...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

guneysuyu kızdırma
    stilin farklı renk veriyorsun ama kavgaya polemiğe çok girme
    verdiğimiz emekler ve guneysunun iyi niyetini yazık etmeyelim
    tekrar hoşgeldin
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 193/946 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız