artıya geçirmiş kimine göre abartmış ama yoluna devam ediyor
anlaşılan Viop tarafında birilerini oyundan düşürdüler
Böyle büyük marjlı hareketler sonrasında piyasa hızlıca sert kalkarak en tepe kapanış yaptığı zaman ne yapmalı arkaya yaslanmaktan başka yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum.
Sindoma abi , bademlerin tam kontrolundeki piyasa RTE nin secilmemesi durumunda nasil tepki verir. Sence. RTE secilirse olacaklar 3 asagi 5 yukari belli. TL Bazli zirveler dolar bazli yeni dipler. secilmezse senaryo once asagi sonrami yukari olur. Yoksa Mali Daha yukaridan mi teslim eder bademler. Sen be dusunuyorsun bu konuda.
AKBNK bugün hareketli olur diye düşündüm ama geride kaldı, oradan mazot ikmali mi yapıyor acaba.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Eylül -ekim kritik hem bankaların hem devletin ödemesi gereken dolar borçları var önce bu ayların atlatılması gerek.Burada oyun nasıl dönecek , ABD nin tek tabanca yönetim anlayışı jeopolitik ( yunanistan,suriye,rusya ) yeni haber çıkarmı buralardan olumsuz anlamda derken böyle aylara giriyoruz.Seçimde zaman yaklaştıkça yabancı kendi anketi ile gelecekdir pıst 100 de 3.000 3050 bu bant aralıklarından ,hükümet seçim kaybediyorsa ellerindeki anketlerde buralardan girişler göre biliriz.Badem sporun elinde çok mal var onları dağıtması gerek bir kısmı yerlilerde zaten değişik bir yukarı hareket olma ihtimali mevcut beim seneryom bu şekilde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri