Sayfa 194/999 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Bekledigim gibi borsa 100k altinda kapatmis. Dolar ise cok zayif. Bunu sadece kamunun satmasi ile aciklayamayiz bence.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bekledigim gibi borsa 100k altinda kapatmis. Dolar ise cok zayif. Bunu sadece kamunun satmasi ile aciklayamayiz bence.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dışarıdan yardım var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Dipten dolar almayan yandaş mütahittir , iş adamıdır falan kaldıysa diye şu 4 saatlik supdemi test etmeye uğraşıyorlar akşam akşam.
    5,5466 da başlıyor supdem bölgesi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yarın açılışta şu namussuza short basacağım dibine kadar, her yükseliş satış fırsatıymış- isviçreli yaşlı hatun öyle dedi.. piyasaların ruhunu yalamış yutmuş bi kadın, şimdiye kadar yanıldığını görmedim.. yarın short açacam, kısmetse açılışa kadar güzel bi rakam çıkarsın piyasa önüme umarım
    iyi fırsat verdi piyasa, ağustos vadeli doları 3.6520 shortladım.. aslında tereddüt etmiştim öğle saatlerinde, dolar shortlamak yerine yoksa endeks longlasam mı diye düşünmüştüm, allah korumuş

isviçreli leydi dolar shortlar için spot 5.62- 5.63 stop olarak izlememi tavsiye etti, kadın işi biliyo

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir sistem yine çengele asma algoritmasını uyguluyor.
    bayramda millet danaya girecek dolar satıp ondan düşüyomuş dolar

bu ilkel zihniyetin ekonomiyi getirdiği nokta çok açık biçimde ortada..
    ekonomideki gerçekleri bile reuters, blloomberg ft gibi mecralardan ancak alabiliyoruz..
    yalan ve yanıltma üzerine kurulu her şey..
    TR deki basın ise tamamen bunları adamı olmuş duırumda..

tek dertleri vatandaşın elindeki dövizleri bozdurmak.. beton ekonomisini ayakta tutmak..ve canları sıkıldığında yeni ve yeniden vergi icat etmek...

ama.. 500 milyar dolar borcun altında eziliyorlar.. ve gittikçe daha da agresifleşecekler.. daha once 600 milyar dolar olarak milli gelir hedefini vermiştim.. önümüzdeki dönemde 500 milyar dolara bile inerse şaşırmam..

evet.. dolar üzerinden algı kasıyorlar.. ama onlardan daha akıllılar mutlaka piyasada var.. istedikleri kadar aşağı bassınlar.. olması gereken yere gelecek..yay her geçen gün daha çok geriliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bayramda millet danaya girecek dolar satıp ondan düşüyomuş dolar
    Yetmez. Başka destek te var dışarıdan.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

8. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Sayfa 194/999 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •