Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 195/1004 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Edebiyat Öğretmeni,Tahir Alangu, sınıfa der ki;
    Mollalar, O, önünüzdeki üstünde Edebiyat yazan kitap okunmayacak! Annenize,babanıza söyleyin size birer Sait Faik Külliyatı alsın..

İlerleyen günlerde Alangu,sınıfta altı kişiyi işaret eder:
    Sen,sen,sen sizler yazar olacaksınız,okuyun günlük tutun mollalar.

O altı çocuk;
    Nedim Gürsel,Engin Ardıç, Selim İleri,Mahir Şaul, İzzet Yaşar ve Ferhan Şensoy...
    Çok önemli bu. Bizde edebiyat dedigimiz öğreti yaraticılıķ, sanatsal beceri, metin uretme yolunda olusturulmuş değil... sadece edebiyat tarihi ogretilip bu bilgilerden sinav yapiliyor. O yüzden gazeteler/ yazar tayfası kalemi oldukca zayıf kisilerle dolu.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. jas ben sahsen konuyu ilgi ile takip ediyorum.

ozellikle son asamada sn. mohikan, siz ve nosfecagri arasindaki gorus ayriligina dayali tartismanin kalitesi inanilmaz ust duzey.

elinize saglik hepinizin
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Emeklerine sağlık sevgili dostum...
    Herkesin eli titrerken de burada yaptığın yorumlar ortada...
    Kendi adıma foruma girme sebeplerindensin ve ışık tutuyorsun...
    Ve bunu siyasetten ari yapabilen nadir insanlardansınız...
    Görüşünüz ve hisleriniz bu kadar netken endeks yorumunuz bu kadar objektif olması en büyük sebep izlenmenize...
    Yoksa ikide bir bazı şeylere short demek iş değil...
    Sevgiler...
    Çok teşekkürler Sv Dostlar.
    Anlamadım şey orada engel tuşu var okumak istemeyen için. Ya da içeriğe itirazın var ise Yöneticiye şikayet tuşu var. Bu kadar basit.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    iyi de, dow’dan bize ne ?? biz burada viop30 trade ediyoruz, dow oynayan gitsin dow topiğinde beyan etsin ne beyan edecekse, yada gitsin kumda oynasın.. dow shortlamış da bilmem ne, bize ne kardeşim.. siyasetiniz bitti, dow geyiği mi başladı şimdi de ?

dow yıllardır ralli yapıyo, sadece bu sene 50+ all times high yazmış, yani istanbul borsasıyla alakası olmayan bi piyasa.. varsa bist30 üstüne bi elliot analizi olan koysun da görelim..
    Birbirlerini cilalamadan sonra sıra dowa gelmiş...

Müthiş tespit, öne alalım ve yönetimin işini kolaylaştıralım...

4. Benim pencereden Durum şu
    %51 ihtimalle, daha bir yukarısı var diyen taraf bana daha mantıklı geliyor.
    Bunu da teknik dışı nedenlerle diyorum.
    Ama diğer seçenekleri de gözardı etmiyorum.

Yurt dışı ana stres kaynağı.

Bizdeki hareket yukarı doğru hacim artışı ile hızlanmadı.
    Yanı bir satış ortamı oluşturulmadı.
    Genel resim teknik olarak bozulmuş da değil.

Fakat
    Klasik yıl sonu yukarı hareket işi bana göre imkansiz gibi bir şey.
    Global olarak enflasyon canavarı hortluyor.

Yukarıya inanmakla beraber
    Tedbirli olmak şart.
    Stoplos şart
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    valla hocam

elliottcular aralarindaki gorus farkliligindan dolayi

bir sonuca ulasamadim [emoji846][emoji846]

benim anladigim (baskasi farkli anlayabilir)

1- ilki pazartesiden tezi yok satis dalgasi geliyor dow 30.000 der

2- ikinci grup ise daha degil 1 ay daha vakti var der ! ama sonrasinda 30.000 ok der

3- ucuncu grup her ikiside imkan dahilinde der ! ona gore pozisyon ayarlamak lazum der

yani en kotu 1-2 aya 30.000 da kesin ! gorunen o sanirim bu ortak nokta

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Edebiyat Öğretmeni,Tahir Alangu, sınıfa der ki;
    Mollalar, O, önünüzdeki üstünde Edebiyat yazan kitap okunmayacak! Annenize,babanıza söyleyin size birer Sait Faik Külliyatı alsın..

İlerleyen günlerde Alangu,sınıfta altı kişiyi işaret eder:
    Sen,sen,sen sizler yazar olacaksınız,okuyun günlük tutun mollalar.

O altı çocuk;
    Nedim Gürsel,Engin Ardıç, Selim İleri,Mahir Şaul, İzzet Yaşar ve Ferhan Şensoy...
    https://odatv4.com/guncel/onur-intih...0011949-154369
    ayrıca bu kişi için bkz doğu perinçekin ergenekon savunması,...

https://odatv4.com/siyaset/selim-ile...8171200-121303
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde 9,8 milyon iş ilanı olduğu bildirildi .
    https://www.cnbc.com/2021/08/07/ther...-for-work.html

En ciddi işçi eksikliğinin görüldüğü iş türleri, uzun saatler ve ağır fiziksel çalışma gerektiren işler.
    Bugünlerde sadece kamyon sürmek, tren yüklemek, stok raflarını düzenlemek veya limanlarda çalışmak istemeyen milyonlarca Amerikalı varmış.

Bu günlerde milyonlarca Amerikalı, düşük ücretli zor bir işte çalışmak yerine evde kalmayı ve devlet yardımı almayı tercih ediyor.
    https://wolfstreet.com/2021/09/02/pe...or-department/

Düzeltilmesi o kadar kolay olmayacak büyüyen bir başka eğilimle karşı karşıyaoldukları söyleniyor,ABD'lilerin...

Gençler giderek İnternet ekonomisine yöneliyor.
    Pek çok kişi bunun yerine sosyal medya fenomenleri olarak büyük paralar kazanırken,
    giriş seviyesi bir işte sonsuz saatler geçirmenin pek mantıklı olmadığını anlamışlar..

Bu salgın sırasında Beyaz Saray, Beyaz Saray'a birkaç üst düzey sosyal medya fenomeni davet etmiş,
    ancak tek bir kamyon şoförünü davet ettikleri görülmemiş..

Tabii ki, kripto para birimleri alıp satarak milyonlarca dolar kazanan başkaları da var.

Hiç kimse konteyner gemilerini boşaltarak milyoner olmayacak,
    ancak tonlarca insan kripto ticareti yaparak veya sosyal medya ünlüleri haline gelerek milyoner olmuş durumda..

Peki, İnternet bu kadar çok başka umut verici fırsat sunarken,
    gençler neden kimsenin yapmak istemediği düşük ücretli işleri yapmayı seçsinler ki? (Michael Snyder)

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde 9,8 milyon iş ilanı olduğu bildirildi .
    https://www.cnbc.com/2021/08/07/ther...-for-work.html

En ciddi işçi eksikliğinin görüldüğü iş türleri, uzun saatler ve ağır fiziksel çalışma gerektiren işler.
    Bugünlerde sadece kamyon sürmek, tren yüklemek, stok raflarını düzenlemek veya limanlarda çalışmak istemeyen milyonlarca Amerikalı varmış.

Bu günlerde milyonlarca Amerikalı, düşük ücretli zor bir işte çalışmak yerine evde kalmayı ve devlet yardımı almayı tercih ediyor.
    https://wolfstreet.com/2021/09/02/pe...or-department/

Düzeltilmesi o kadar kolay olmayacak büyüyen bir başka eğilimle karşı karşıyaoldukları söyleniyor,ABD'lilerin...

Gençler giderek İnternet ekonomisine yöneliyor.
    Pek çok kişi bunun yerine sosyal medya fenomenleri olarak büyük paralar kazanırken,
    giriş seviyesi bir işte sonsuz saatler geçirmenin pek mantıklı olmadığını anlamışlar..

Bu salgın sırasında Beyaz Saray, Beyaz Saray'a birkaç üst düzey sosyal medya fenomeni davet etmiş,
    ancak tek bir kamyon şoförünü davet ettikleri görülmemiş..

Tabii ki, kripto para birimleri alıp satarak milyonlarca dolar kazanan başkaları da var.

Hiç kimse konteyner gemilerini boşaltarak milyoner olmayacak,
    ancak tonlarca insan kripto ticareti yaparak veya sosyal medya ünlüleri haline gelerek milyoner olmuş durumda..

Peki, İnternet bu kadar çok başka umut verici fırsat sunarken,
    gençler neden kimsenin yapmak istemediği düşük ücretli işleri yapmayı seçsinler ki? (Michael Snyder)
    kaç tanesi sosyal medya fenomeni olacak acaba?
    kripto ticareti kaç tanesi yapabilecek acaba?

bu dünya teknik bir konuyu eşeleyen genç için fırsatlar dünyası olma yolunda.
    turkiye de ayni şekilde.

turkiyede herkes siyaset ve sistem elestrisi pesinde.

ama burda mesleğinde kendini geliştiren adam kıtlığı fa var...
    kimse kendini eleştirmiyor.

bura cok acayip ya var ya 50 bin maas almak falan da is degil burda.

ciddiyim bak.

8. Büyük balinalar kokuyu erken alır. Piyasada araba yok 6-9 ay süre veriyorlarmış. Bunun sebebi yaşanacak kur krizi sebebiyle mi alakalı. Galerici bir yakınım bir sene hiç araba satmayıp bugün satsak daha karlıydik diyor. Bu balinalar kokuyu erken mi aldı acaba. ABD ile sorunları da s400 dahil hiç geri adım atılmadı. Siyasetin dili hiç birleştireci degil. İşin garip tarafı ticarette para kazanan yok. Benim için çok iyi bir gösterge olan ev satışı. 180 MT giriş kat şehrin merkezinde bulunan 30 yıllık evimi satışa koydum 265 bin. iki haftada bir Allah'ın kulu aramadı. Arayan emlakçılar hepsinin de bir müşterisi var. Emlakçılar evin satışını ilandan kaldır biz takip edelim derken o müşterisi ya okur yazar değil yada kör ki benim ilanı görüp beni aramıyor. Merkezi sistem ısıtma geçen sene 1,3 TL doğalgaz bu sene 2*2,4 TL arası olacak bir de kış çetin geçerse baya zor geçecek. Kapıcılı bir daire sadece kapıcı ücreti 300 u geçer. Ortalama 1000 TL gidecek aidatla birlikte. Emekli maaşınin 1/3 u. Asansörun komple değişimi yalıtım kazan değişimi de ilave masraflar beş yıldır hiç yönetim toplantısı olmadı. Yönetici 30 bin apartman parasını yemiş bir kişi biliyor bunu oda ölürse o otuz bin gider bir o kadar da borç çıkarır bu hırsız yönetici.

Sayfa 195/1004 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •