Sayfa 195/892 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    senin de döküldüğün zamanlar o derece olmaz umarım bugün böyle bir hareket beklemiyordum açıkçası..

ama rüzgar şuan u30 lar üzerinde bankalar tarafında tutulmayan satıp geçiyor..
    aynen öyleydi dostum...umarım burayı da güzel bir şekilde atlatırız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kap gelse de bir işe yaramıyor artık.. artık rutine döndü..
    Zannediyorum KAP-MAP hikaye durumuna inandırmaya çalışıyor.
    İnanan inanacak ve satacak, inanmayan sabır ile bekleyecek.
    Temennimiz sabır ile koruğun helva olması.

Satmıyorum tahtacı....

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Zannediyorum KAP-MAP hikaye durumuna inandırmaya çalışıyor.
    İnanan inanacak ve satacak, inanmayan sabır ile bekleyecek.
    Temennimiz sabır ile koruğun helva olması.

Satmıyorum tahtacı....
    inandırma değil görülen o yataya saralım vs sorun değil de şu yukarı aşağı -5 sonra +1 gibi durumlar tahtayı bozuyor... -1,4 lara geldi şimdi yine -3 lere dogru yol alıyor..

tahtada hoş durmuyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. bofa nın sattığı mallar kaçtan karşılandı? cuma aldıklarının tamamını vermiş oldu mu?

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    inandırma değil görülen o yataya saralım vs sorun değil de şu yukarı aşağı -5 sonra +1 gibi durumlar tahtayı bozuyor... -1,4 lara geldi şimdi yine -3 lere dogru yol alıyor..

tahtada hoş durmuyor
    kısa sürede böyle hızla hareket eden bir hissede normal bence zira düşüşler acaba devamı gelecek mi düşüncesiyle insanları gereğinden fazla korkutabiliyor "kazandıklarımı geri mi kaybedeceğim yoksa" hissi ile sat tuşuna kolayca basabiliyorlar. birde hisseleri ortalama elde tutma süresine bakınca milletçe yatırım yapma yetilerimizin zayıf olduğunu görebilirsiniz. Genel hayattaki tez canlılığımız burada da etkisini gösteriyor

6. Geçen haftanın takasına baktığımızda yatırım fonları ve emeklilik fonları yaklaşık 600-600.000 lot satmış. Akd de bu malı info ve yatırım finans satıyordu.

Yani risk algısı düşük fonlar çıkıyor yerine muhtemelen küçük yatırımcı giriyor. Takip edeceğiz bakacağız yapacak bir şey yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Geçen haftanın takasına baktığımızda yatırım fonları ve emeklilik fonları yaklaşık 600-600.000 lot satmış. Akd de bu malı info ve yatırım finans satıyordu.

Yani risk algısı düşük fonlar çıkıyor yerine muhtemelen küçük yatırımcı giriyor. Takip edeceğiz bakacağız yapacak bir şey yok.
    ellerinde çok var mı dostum ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    son 3 gündür ky iyi alıyor...

hoş olmayan çok durum var...

bir grup hisseden ayrışamıyoruz o kadar düşmesekte ayrışamıyoruz...

info bankoff satışta...

ben hala sinirliyim de planıma devam ediyorum. yoksa kurumsal yatırımcıya hisse satışı diyip ertesi gün malı piyasaya satmak hoş bir şey değil.. daha önce de dedim kurnazlar

şimdi de europowerın full reklam pazarlama.. şurada anlatılan çoğu beklenti europowerın
    Aynen dostum beni rahatsız eden zaten ky nin alması. Ky genelde tahtaların yük eşeği tabirimi mazur görün) rolündedir.

Sayfa 195/892 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •