Sayfa 196/999 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yedek akcenin de kalanini almis ve eylule kadar idare eder. Kalan 4 ayda nereden para bulacak bakalim.

Evet oyle bir his olustu ki sanki dolar hic yukselmeyecek gibi geliyor. Insanlarin dolara olan inancini yok etmeyi basardilar. Sabirlari zorladilar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok be Dostum, ne inancı yok etmesi.
    Dolar sattırmak için kıvranmalarını gülerek izliyorum. Bu fiyatlardan 1 cent yok bu kan emicilere.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dün bbht de "yurtiçi yerleşiklerin döviz miktarı 8 milyon dolar azaldı" biçiminde aptalca bir haber vardı.. insan utanır bu haberi vermeye.. azalmadı demen lazım.. bu kadar katakulliye rağmen vatandaş dövizini bozmadı demen lazım.. 200 milyar dolar içinde 8 milyon dolar nedir ki! tüm yorumlarda alt metin "vatandaş neden bozmuyor" ve akabinde cevabı da veriyorlar.. "güven sorunu var"...

peki.. neden bu güven sorunu var.. söyleyemiyormusunuz.. hahahhaaa. ama vatandaş söylüyor bu güven sorununun nedenini.. çok açık..
    Millet dolarini bankadan cekiyor.

3. Çıkış tamamlanana kadar oyuna müsaade ederler.. girmek istediklerinde ise o zaman kurdaki gerçek seviyeleri görürüz..

Tabii daha kötüsü, tekrar gelmek istemezlerse ortaya çıkar çıkacaktır..

Rxpu nun yazdigi gibi yarindan itibaren sigaralara 3 TL zam gelebilir. Oyleyse sayet Maltepe 14 lira olacak

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    3. dünya savaşında çıksa bu dolar bundan sonra 6 lira olmaz gibi görünüyor bana.
    Ekim ayı ortasına kadar ekran kapat bence Dostum. Doların olduğunu unut gitsin bu süreçte. Kefen parası da bitti. Asrın şeysi deyimiyle, gelecekler kucağına.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yok be Dostum, ne inancı yok etmesi.
    Dolar sattırmak için kıvranmalarını gülerek izliyorum. Bu fiyatlardan 1 cent yok bu kan emicilere.
    Bu fiyatlardan satilmaz zaten ama yukselecegine olan inanci zedelediler. Bunu burada da gorebiliyoruz.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ekim ayı ortasına kadar ekran kapat bence Dostum. Doların olduğunu unut gitsin bu süreçte. Kefen parası da bitti. Asrın şeysi deyimiyle, gelecekler kucağına.
    Euro mu dolar mi

Senin tercihin ne olurdu

8. bas yavrum basss,ema200 altına bass,bas paraları gumara

Sayfa 196/999 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •