Kendimden bile emin değilim.Özgür Özeli mi kastettiniz ?
Emin misiniz?
Kendimden bile emin değilim.Özgür Özeli mi kastettiniz ?
Emin misiniz?
@erefefik
@erefefik
@erefefik
https://x.com/sabah/status/1798377992235684256
Linkte video var...Sabah
@sabah
Yahudi bilim adamı Haham Menachem Simon, New York'ta 'Özgür Filistin' sloganları eşliğinde İsrail pasaportunu yaktı.
@erefefik
Baron Sebottendorf, Eckhart ile birlikte Nazi ideolojisini yaratan kişidir. Aynı zamanda Hitler'i bulup, NSDAP'ın başına geçirenler de bu iki kişidir. Hitler'in Nazi Partisi içindeki lakabı ''büyücüdür''.
Resmi olarak, 1945'de Üsküdar'da bir teknede çıkan yangında öldüğü kayıtlara geçmiştir.
Ölen kişi o değildi.
1982 yılında, Antalya Havaalanında görüldüğü istihbarat raporlarına yansımıştı. Sonrası hiç bilinmiyor.
Yukarıdaki filmde Mardin'de yaşadığı iddia ediliyor.
Mardin tekin bir yer değildir. Mardin, Marduk'un evidir. Marduk ise Babil'in en büyük Tanrısıydı.
@erefefik
Hakan Fidan
@HakanFidan
Uzun yıllardır, Türk İslam medeniyetinin kuruluşuna katkı veren pek çok tarihi şehri ziyaret etme fırsatım oldu.
Mâverâünnehir ve Fergana Vadisi’nin şehirlerini, tarihi Horasan kentlerini ve diğer coğrafyalardaki Selçuklu şehirlerini defalarca görme imkanı buldum.
Urumçi ve Kaşgar, içimde hep ukde olarak kalmıştı. Nihayet, Çin’deki temaslarım vesilesiyle bu iki kadim şehri de ziyaret ettim.
“Kitabın adını Kutadgu Bilig koydum. Okuyana kutlu olsun ve ona yol göstersin. Ben sözümü söyledim ve kitabı yazdım. Bu kitap uzanıp her iki dünyayı tutan bir eldir” diye tanımladığı ünlü eserin müellifi, büyük âlim Yusuf Has Hâcib'in aziz ruhuna Fâtiha okudum.
Allah bütün âlimlerimize rahmet eylesin.
@erefefik
Polat Erdi.🩺☠️🩺M. D.
@forensicmedmd
Bugün poliklinikteyim. Biri yanaştı aniden. Hoca konuşabilir miyiz dedi. Konuşalım dedim ama hatırladım; ALKOL ve LYRİCA kötüye kullanımı olup madde psikozuna girip paranoyak düşünce kalıpları belirgin olan ve raporumda psikiyatriye yönlendirdiğim Nazilli Belediyesinde çalışan şahıs bu...Diyor ki "Hoca ben alkol ağzıma sürmem... Lyrica'da bel fıtığım için kullanıyorum. Sen uydurup uydurup yazmışsın ! Biz seni sıcakkanlı sanıp herşeyimizi söyledik, cümbüşümüze çağırdık ! Sen bizi alkol lyrica kötüye kullanımı var diye psikiyatriye yollamışsın!"
***Adam hem yerel yönetimin en etkin kurumu olabilecek yerde çalışıyor, benim bel fıtığım var ayağına 3er 5er lyrica pregabalin kullanıyor, hem de gelip hesap soracak cürete sahip... İş iyice zıvanadan ÇIĞRINDAN çıkmış durumda ! Rezaletin daniskası bu LYRİCA kullanımı... Her yer merdiven altı LYRİCA ve meth... Reçetesiz lyrica kapsüllerde meth bile var !
** Yine geçen kahvede oturmuş çay gahve içiyorum. Adam yanımda #Nazilli'de zibil gibi MERDIVENaltı satılan LYRİCA kapsülü çıkardı, nescafesinin içine 3-4 tane boşalttı ve içti... Ergenlik yaşına kadar düşmüş durumda; en korkunç olan bu ! Üstelik polikliniğime gelen, suça eğilimi olan ergenlerin tamamı meth kristal lyrica nedir biliyor. Rezaletin ivme kesmiyor...
*** Bakın 50 kez yazdım; #Nazilli sınırlarında çok fazla KRISTAL METH ve LYRİCA kötüye kullanımı var. Çocuk Ergen demeden her yere sızmış durumda ! Ben yazmaktan vazgeçmeyeceğim; hem raporlarıma hem buraya;tehdit edilsem dahi... Biri beni çekip vurursa sözüm TÜRK milletinedir: Hakkımı yerde koymayın ! Bu MADDE TUZAĞINA gençlerin ergenlerin düşmesine müsaade edeni de unutmayın.
***Birileri bu işten PARSAyı götürürken aileler "evlatlarım bulaşmasın" diye sürekli korku endişe içinde ! Ne zaman KIRMIZI BÜLTENSİZ bu soytarı torbacılar piyasadan toplacak ?
@erefefik
Yer İmleri