Verimli bir gunu kendim için yazdım. Globalin kapanısınıda guzel fiyattan alım fırsatı verdiği için dedim. Seans dısı olduğu için rahat yazabilirim. Önumuzdeki 48 saat cici bir aksiyon istiyorum. En az yuzde 5 isterim. Bakalım ekip istediğimi verecekmi? Umarım beni kırmazlar.
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yine sazan avlama peşindeler. Belli ki para lazım. Küçük yatırımcıya ver hisseyi dolar al seçim öncesi, sonra alttan topla. Hem dolardan kazan hem de hisseyi bedavaya topla. Bu senaryoyla yola devam
Balıklar turlere ayrılırlar coğrafyaları farklıdır. sinop civarında guzel hamsi olur. anadoluda derelerde sazan bol olur. istanbulunun haliçinde kefal boldur. bideeeeee beluga lar vardır. özeldir. rengide davranısıda farklıdır.
not. . . . . hamsi olma. . . . . . uyardık. cici bir aksiyon istedik. . . . . ağamız veriyor.
saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
sn bjg,
1. 48 saat dedim.
2. 8.07 iken dedim.
3. Bilirsin ben bucim ciyim madem astor dedin. dun bucim de bu kardeşin ne yapmıs ona bak.arkasından edip e bir bak ondan bir kaç gun önce papillonda ne yapmış bide ona bak.
4.Ben kervan la yola cıkarım. kervan liderini kaybederse gerektiğinde kervanı ben götururum..
5. Allah size cok versin. ben öyle taban tavan işlerinden haz etmem. kumar oynayacak param yok.
saygılarımla
NOT. . . . aza kanaat getirmeyen coğu bulamaz. azı benim olsun coğu senin sıkıntı yok.
Mehmetciğin değerli ekibi ni kızdırdık biraz fazla mal aldık herhalde bu ne öfke.) neyse gönderrrrrr yine alırızzz.
Yer İmleri