Gapı fazlasıyla aldı ama hareket sanki diğer 100 TL üzeri hisse hareketinden kaynaklı çünkü hepsi prim yapmışken bunların ekside kalması olmazdı ama ben de isterim yukarı yapsın ama GAP hikaye
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Değerli kardeşim rasyolar tabiiki önemli.ancak kağıda çökmus biri yada birileri var ise onun insafına kalırsın.halka aciklik oranı düşükse yedirmezler.Ben sana 0.90 PP//DD rasyolu pınar sütü örnek vereyim.karlilik güzel ozsermaye süper kağıt 20 miyi bile zor görüyor.yani ya hergun her dakika bakmayaca inanıyorsan bekleyecen.nacizane yorumum.Kent gıda çok değil 15 gün önce 250 idi şimdi 1000 oldu.nasil oldu😄
Aslında daha fazla toplanacak kağıt kalmadı piyasada.. bundan sonrası yukardan maliyetlenip bezmiş olanlar var..
onların maliyetleri yanılmıyosam 101-105 aralığı ve sonrası 115-120 diye hatırlıyorum.rakamlarda yanlışlık varsa arkadaşlar düzeltelim..kırılma noktası-130-150 aralığı sanırım..verdiğim rakamlar net değil ortaktak ..
yatırım tavsiyesi değil...
mekanın sahibi geldi çocukları pistten alalım..norm..
haftalık kapanışı görelim bakalım bakalım teknik manada oturacakmı..
artık teknik veririlere uyması lazım..
ağa nında düşüşlere el atması lazım..
yat.tav.değil..
mekanın sahibi geldi çocukları pistten alalım..norm..
kent benzeri bir hareket yapsa tadından yenmez
bütün takas 670 bin lot
Pkent denen ne olduğu bile belli olmayan tahta bile 500 oldu senin neyin eksik spek gereğini yap artık be kardeşim
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri