Originally Posted by
uskuplu
Sn ustatlar ....sabancilarin teknosa si 7,50 den halkin eline verildi simdi suan 5.65 ...te dikkatli olun derim bende sonunda SA vardiye 9.15 ten aldim hala aldigim fiyata gelmiyor iyi dusunun....
Arzdan almadın heralde ondan dolayı elinde bekliyor... Arz cılar engeç 2 . günde boşaltır diye düşünüyorum. 30 gün fiyat istikrar garantisi var 30 gün ele veremez...
Şunu belirteyim halka arz fiyatı 7.75 tl o zaman fiyat garantisi de yok diye biliyorum geçmişe bakarlar diye çakallar bu garantiyi koydu bence...
17.05.2012 açılışta evet fazla primlenmemiş
Ocak 2013 den itibaren kademeli olarak 2014 yılına kadar 8- 13.5 arasında dolaşmış,
Bak şimdi arzdan alıp 1 yıl bekleseydin (Yabancılar aldıkları kağıtta ortalama 300 gün bekliyor, biz kaç gün 30 sadece 30 gün)yaklaşık %95 kar elde ederdin. Şimdi sen ne yaptın tepeden inerken almışsın şimdi sıkıntı çekiyorsun. İmzamda bir yazı var onu oku derim. Ha bu kağıt fiyat istikrar garantisi nedeniyle düşmeyecek ama 30 gün sonra düşmeyeceğini de kimse garanti edemez. Tavan da gidebilir tabanda kim bilebilir zaten bilenin işi olmaz bu satte burada... o teknosa bu ENRJİSA bilemeyiz. Uyarın için ayrıca teşekkür ederim, dikkatli olmak için araştırıyoruz.. Umarım zararını yok edip kara geçersin Sn. uskuplu .
Son düzenleme : as1; 29-01-2018 saat: 22:57.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri