düşmüşken biraz daha mallandık bakalım...
düşmüşken biraz daha mallandık bakalım...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Portföyümün yüzde 37 si birleşim oldu. İlk defa bir hisseye bu kadar ağırlık vermiş oldum. Bugunkü hareketleri baş döndürücüydü. Çatı ges işi yapanlara bakarak uygun çarpanlarda. Sabırla bilançoyu bekliyorum. İnşallah 6 aylıkta 250 milyon üstü kar getirir. Yatırım ilişkilerini aradım bilanço tarihi konusunda bilgi vermedi. Sizlerin 6 aylık kar beklentisi ortaklar?
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gesan 90 dan 42 ye çakılıpda terse düşenler herkese sallamaya başlayınca en iyisi yazmamak diyip çalı dibine çekildim.hatta eskiden hergun mutlaka forumu takip ederken artik 3 gunde bir geriye dönük okuyorum.Çoktandır da yazmiyordum. Piyasayi takip ederken yolum buraya düştü cumadan bu yana kademeli şekilde portföye brlsm almaya başladım. İlginçtir bu alımları yaparken forumdan tek satır okumadığımi farkettim. Şu an sayfaya giripte gesan eupwr ekibini nerdeyse tam takım burada görünce çok sevindim valla. Bu ekibin olduğu yerde sabreden kazanir bunu daha önce gördüm yaşadım. Bundan sonrada ekip olarak yanilmadan yolumuza devam ederiz inşallah.
https://www.google.com/amp/s/www.dun...-haberi-699318
Birleşik Krallık hükümetinin ihracat kredisi kuruluşu olan Birleşik Krallık İhracat Finansmanı Dairesi (UK Export Finance /UKEF), Türkiye'nin güneyindeki 286 km'lik yüksek hızlı elektrikli demiryolu inşaatını desteklemek için 781 milyon Euro'luk (680 milyon Sterlin’e eşdeğer) finansman sağladı.
Mersin-Adana-Gaziantep Yüksek Hızlı Demiryolu inşaatını, UKEF'in Alıcı Kredisi Hesabı yoluyla sağladığı finansman ile Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı adına Rönesans Holding tamamlayacak.
Anlaşmanın Birleşik Krallık'ın altyapı, mühendislik ve proje yönetimi sektörleri için milyonlarca Sterlin’lik yeni ihracat sözleşmesi fırsatı yaratması ve Başbakan'ın Birleşik Krallık ekonomisini büyütme önceliğini desteklemesi bekleniyor.
Buyrun yorumları alalım..
rönesans gibi bir kuruluşun işlerini yapmak buyuk avantaj gerçekten..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
yenilebilir enerji iş haberleri kapa düşmeye başladığında yatırımcının ilgisini çekecektir. şimdilik endeks ve hisse yatayda ytd..
Yer İmleri