Sayfa 200/1001 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop - XIV

Washington eyaletinde koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 74'e yükseldi https://sptnkne.ws/BJ5d

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Trump dolar çok değerli dedi, piyasayı dolara boğacaklar. Dolar dışında bir şey bulmak lazım.
    Tam tersini düşünmekteyiz. Bu defa, basılan ve dağıtılan doların sadece enflasyonu ulaşacak çoğu ülkeye. Büyük ihtimal ile de stagflasyonla beraber. Bir müddet işsiz insanlar ve hayat pahalılığı koyun koyuna olacak.
    İki yıl dolar short/ons long pozisyon taşıdık. Reverse noktamız 6,30 dolar fiyatı idi. Nerede ise altını en yukarıdan verip doları da 6,30 dan kapadık ve boşa çıktık. Bizim öngörümüz de sizinki gibiydi, hatta altını neden kapadık diye de hayıflandık. Sonra uyandık ki bu sefer başka perdeden çalıyorlarmış. Bu defa da, keşke verdiğimiz anda tam tersine dönseymişiz de dolar'da long kalsaymışız
    diye üzüldük
    Tabii bunların hepsi bizi bağlayan düşünce ve kuruntular.

İyi geceler, esen kalın

İyi gecceler,ben yattı.

4.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Az olan her daim değerlidir mantığı para konusunda işlemiyor?
    İswiçre parası geçer akçe sanıyorum.
    Sahibinin gücüne bağlı, değersiz isterse değersiz, değerli isterse değerli olur. Yapacak bir şey yok.

Esen kalın

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Sahibinin gücüne bağlı, değersiz isterse değersiz, değerli isterse değerli olur. Yapacak bir şey yok.

Esen kalın
    Teşekkürler.
    İyi geceler herkese.
    Bu şarkı ile geceyi bitireyim.

https://www.youtube.com/watch?v=y4nLiubPgVY

6. Bu para işlerinde kasa her zaman kazanır. ABD de "Don't fight against FED" lafı varmış. Aynısını "Don't fight against TCMB" şeklinde yapacaklar gibi. Faizler daha da iner. Bankaların itiraz edebilecek durumu yok. Eskiden büyük bankaların her birinin aktifi 10 milyar dolardı, bir ara 100 milyar doları geçti çoğu banka, şimdi 50-75 milyar dolar arası. 2-3 milyar doları olan iş adamı yurt dışına kaçırdı bekliyor, ama bankalar ile TCMB artık aynı gemide. Bence TL ye karşı spekülasyonu asla desteklemezler.

Denizbank Genel Müdürü doların artması düşmesi bizi etkilemiyor, ama öz kaynaklarımız TL olduğu için dolar olarak değerimiz değişiyor demişti.

İş Bankası Genel Müdürü de biz zor zamanlar için varız demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Evde öksürüken bile dikkatli olmak lazım. California'da millet şüphelendiği komşularını polise bildiriyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Az olan her daim değerlidir mantığı para konusunda işlemiyor?
    İswiçre parası geçer akçe sanıyorum.
    ABD 2008 krizinde piyasadaki parasının 4 katını bastıysa İsviçre 8 katını bastı ve imha edemedi. En büyük kriz İsviçrede, sonrasında ABD ve Japonyada olacak
    Dakika 7 https://www.youtube.com/watch?v=yPQggKKWWpk&t=480s
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 200/1001 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •