BRKSN Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 398376 Yıllık Değ%:16
BRKSN Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 398376 Yıllık Değ%:16
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
haftalık hareketli ortalamalar ve indikatörlerin son durumu unutmadan kısacılar kumarcılar uzak dursun derim.yatırımcılar incelesin.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
tahta yıllık bilanço 2 milyon geldi de ne oldu bu tahtada harhangi bir grup mal toplar yükseltir satar gider ben endex kırmızı iken yeşil kalmasını bilanço ya bağladım ama alakası yok mal toplanıyor parlak bilanço gelmediği halde ara ara sert hareket sonrası geri çekilme sabır ister
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
bilançoyu kim fiyatlar yabancı yerliler malı birden çok kurum üzerinden toplar spekülatif yükseltir malı satar gider vakfn ayen avgyo avtur vangd ozgyo flap beyaz izfas bossa vs. bir de sasa ve banvt e bakın temel ile gittiler düşe kalka Allah hakkımızda hayırlısını versin ortaklar
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
bariz birden çok kurum üzerinden mal toplama var aynısı dogub da oldu mal toplama kaç kişi fark etti dogub'un yükselişini dikkat lütfen
2. Çeyreğe hazırlık yapıyorlar.
net karı %16 artmış. esas faaliyet karı %7 artmış. hasılatı %9 artmış.
2017 sonuna göre özsermayesi %2 artmış.
net döviz pozisyonu eksi degil 612 bin artı.
borsada önemli olan büyüyecek şirketi önceden görüp sabır gösterebilmektir
sonuç yurtdışı fabrikaların katkısı 6 9 12 de çıkacak piyasaya
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
zaten güzel olan önceden görüp malda durabilmek
Yer İmleri