Aykırı
@aykiricomtr
·
1 sa
REDDEDİLDİ!
Saadet Partisi'nin "Yenidoğan çetesi" skandalına ilişkin verdiği önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
Aykırı
@aykiricomtr
·
1 sa
REDDEDİLDİ!
Saadet Partisi'nin "Yenidoğan çetesi" skandalına ilişkin verdiği önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
@erefefik
Hiç konuşmasa çok daha iyi. Bu olaylar olurken, İstanbul İl Sağlık Müdürüymüş bu.Yanlız bu ortamda, bu olayın araştırılması felaket olurdu.Bu olayı, tam da bu zamanda ortaya çıkaran dış dinamik.duvaR
@gazeteduvar
Bakan Memişoğlu'ndan Yenidoğan Çetesi yorumu: 'Çocuğu öldüreyim' diye yaklaşımları olduğunu düşünmüyorum. İnşallah öyle değildir.
Ben Nostradamus kehanetine uygun pozisyon alırım.Defans.
@erefefik
Abi ben bunun faydasını gördüm. Uyku süresi de dahil buna. Hatta adım adım 16-17 saate çıkabilirsiniz. Sonrasında tek öğüne düşebilirsiniz. Kilo verebilirseniz, kanda ketonlar oluşacak. Ve diyelim ki, insülin direnci olanlarda, hücreler keton yakmaya başlayacaklar. Yani uzun süreli açlık durumunda kanda glikoz düşmeyecek. Şekerin düşmesi, yükselmesinden de tehlikeli olabilir.Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
Günde 14 saati geçen uzun sürekli açlığın, sadece kanser değil, obeziteden diyabete, Alzheimer’ den kalp damar hastalıklarına kadar bütün kronik enflamatuar hastalıkların riskini azalttığı biliniyordu.
Yeni çalışmalar açlığın kanser tedavisini daha etkili kılacağını da gösteriyor.
Üç ana üç ara öğün yemeyi şart koşan diyetisyen ve metabolizma uzmanlarına önemle duyurulur.
Bu durumda, ayda bir, iki gün aç durabilirsiniz. Tabii çay, kahve, su serbest.
İki günlük açlıkta, özellikle gece midede oluşan, mide öz suyu, pek çok kronik hastalığı tedavi edebilen bir mucize.
Mutlaka doktora danışın, her bünye farklıdır, açlık süresini mutlaka adım adım arttırın, yağ yakmaya başladığınızdan emin olun.
@erefefik
Siyasi parti gruplarının ortak önerisi ile sağlık kuruluşlarında ki bebek ölümlerinin tüm yönleri ile araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
@erefefik
lt col temmuz
@temmuz1919
·
15d
Terör Örgütü PKK sözde yöneticisi
Helin Ümit;
Bir özel savaş oyunuyla karşı karşıyayız
"MHP bir gladyo partisidir ,Ortada iyi niyet yok komplo var. Türkiye tehlikeli bir kulvarda ,DEM Parti'yi çizdikleri stratejiye eklemek istiyorlar
@erefefik
https://x.com/_occult_x/status/1848795804737089896
Çok yazdım bunları...Linkte video var.Türk imparatorluğu'nun yıkılışına dair kehanetler!
Tüm kehanetler gerçekleşmiş sadece bir Kehanet kalmış!
Aytunç Altındal anlatıyor.
@erefefik
Murat Bardakçı:
Türkiye'de her şey zıvanadan çıktı.
@erefefik
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
Cihat Yaycı ; Yazıklar olsun…
Gerçekten inanılır gibi değil! Çıldıracağım…
Türkiye’de terör bitmişken, milliyetçi bir partinin lideri “gelsin teröristbaşı GAZİ MECLİS’e gelsin konuşsun, PKK dağılsın” diyor!
Bırakın Türk tarihini, dünyanın hiç bir yerinde eşkiyanın bu seviyede muhatap alındığı böyle bir rezalet görülmemiştir.
Her şey o kadar sahte bir tiyatro ki, PKK zaten isim değiştirdi.
Peki Terörist elebaşının söylemesiyle Suriye ‘deki 140.000 kişilik ABD beslemesi YPG dağılır mı?
Ama bu gidişle partisi dağılır!Cihat Yaycı ;
‼️ PKK’yı ortadan kaldırma söylemleri, YPGyi meşrulaştırmak için hazırlıktır!
Tuzak büyüktür!
Nasıl mı? Anlatayım.
1. PKK velev ki Öcalanı dinledi ve silah bıraktığını ilan etti (söylese de uygulamaz ya).
2. Bu durumda ABD ve birçok ülkenin terör örgütü kabul ettiği PKK ortadan kalkacak ama YPG çatısında kurulacak asıl yeni kurulacak terör devleti hiçbir devet tarafından terörist olarak kabul edilmeyecek.
3. Türkiye’nin de teröre karşı mücadele hakkı artık uluslararası hukuk açısından geçerliliğini yitirecektir .
4. Türkiye’nin ülke dışındaki bu bağlamdaki askeri mevcudiyeti de uluslararası hukukun ihlaline dönüştürülecektir.
5. Müteakiben Türkiye’ye yaptırım uygulansın denecektir.
6. Bu süreçte Anayasa’da yapılacak değişiklikler ile Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü de tehlikeye atılacaktır.Pek çok analez var. Hepsi okunmalı.Cihat Yaycı ;
“Umut hakkı” ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının 30 yıl sonunda tahliye imkanı verecek şekilde değiştirilmesi demektir.
Bu hak teröristbaşına verilirse, FETÖ ve PKK mensupları da dahil, en korkunç suçları işlemiş diğer bir sürü ağırlaştırılmış müebbet mahkumu da, tahliye edilebilir…
@erefefik
Yer İmleri