Artan

635.250,00 10 09:55
22,00 10 09:55
123,40 9.98 12:35
181,90 9.98 12:38
29,60 9.96 12:38
Artan Hisseler

Azalan

116,20 -9.99 12:39
13,35 -9.98 12:39
26,20 -9.97 12:36
4,34 -9.96 12:39
29,68 -9.95 12:39
Azalan Hisseler

İşlem

7.205.789.463,50 12:39
3.647.045.600,38 12:39
2.942.290.849,30 12:39
2.807.140.954,60 12:39
2.622.075.921,08 12:39
Tüm Hisseler
Sayfa 2006/2513 İlkİlk ... 10061506190619561996200420052006200720082016205621062506 ... SonSon
Arama sonucu : 20102 madde; 16,041 - 16,048 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ama ben sevmiyiim...Bir kase sümük görmüş gibi oliyiim..Hipnodikim ben. Hipnodik...Tekrar şikayet ettim. ))))))

2. Iran Observer
    @IranObserver0
    ·
    4s
    Erdogan is in Kazan, Russia and the terrorist attack took place in the Kazan district of Ankara

Clear message from the West that Turkey can't **** BRICS
    Bu saldırının arkasında İran da olabilir. Batı değil. Batı ve Abd ile ilgili olumlu haberler geliyordu. Shortları da o yüzden kapattım zaten. İran ise hem Suriye, hem de Irak'ta Türkiye'nin karşısında pozisyon aldı. Çok önemli bir haber daha var. Bu haber de bugün oldu. Bu haber sebebiyle mala binerim.

3. Twitter çalışmıyor be ya...

*** Videoyu izledim. Salak o....
    Malesef milli eğitim sistemimiz böyle çok mahluk yetiştirmekte.....

*** Uyuyan hücreler....
    Puştluk yapmak isteyen herkes isterse puştluk yapar...

Aywaaa...!
    Şimdi sokağa çıksan 10 kişiye, 20 kişiye zarar verebilirsin....

Devletimiz bu puştluk peşinde olanların tepe yöneticilerini muhkem kalelerde de olsalar tepelemeli.... be yaaa..!

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    *** Videoyu izledim. Salak o....
    Malesef milli eğitim sistemimiz böyle çok mahluk yetiştirmekte.....

*** Uyuyan hücreler....
    Puştluk yapmak isteyen herkes isterse puştluk yapar...

Aywaaa...!
    Şimdi sokağa çıksan 10 kişiye, 20 kişiye zarar verebilirsin....

Devletimiz bu puştluk peşinde olanların tepe yöneticilerini muhkem kalelerde de olsalar tepelemeli.... be yaaa..!
    Abi, tepe yöneticileri veya yöneticileri falan değil, sempatizanlar da dahil kim var, kim yok tamamini temizleyecekler sanki.
    Sosyal medyadan kimin ne olduğu belli, herkesin ne olduğu belli.
    Yanlız bu Tusaş olayinı iyi analez etmek lazim.

6. Bir dirilme olayı daha: Hatay’da öldü sanılan kadın gasilhanede canlandı
    Hatay'da gasilhanede yaşadığı anlaşılan kadın, ambulansla hastaneye götürüldü, ancak hayatını kaybetti
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu ikinci oldu. Ölüm yeniden tanımlanmalı.
    Organ bağışı yapmış olsalardı, bu kişilerin organları daha ölmeden alınmış olacaktı. Korneaları ise alınmış bile olabilir.
    Korneanin alinmasi icin organ bagisi yapmaya gerek yok. Hastanede vefat eden herkesin korneasi alinabilir. Alinmasini istemiyorsaniz, enabizda korneamin alinmasini istemiyorum diye belirtmeniz lazim. Insan hastanede olmeye korkacak.
    Kizil Goncalarda da Meryem, 8 ay komadan sonra mucizevi bicimde dirildi. Bu hafta izleyemedim.

1982'de Haydarpaşa Numune Hastanesi Hayaletleri hikayesini bilir misiniz? Bu hikaye benim tarafimdan yazilmistir.
    Bizzat şahit oldugum olaydır.
    Ben bu hastanede 2 tane şeytani hayalet gördüm.
    Dişi, şeytani, vampir gibin yaratiklar.
    Ve bunlar bana musallat oldulardi.
    Ben bu olayi, 12 yil sonra çözebildim.
    Akıl yolunu sakın terketmeyiniz.

Yukarıdaki haberlerle, gelecekte olacak korkunc olaylara karsi kodlaniyorsunuz.
    Kovid oncesi kamu spotlarini hatirlayiniz.
    Sizleri çok zor günler bekliyor.

Gaza'ya bakınız, Gaza'da insanların dayanmasını sağlayan temel dinamik İslam'dır.
    Kaldı ki, Filistinliler savaşçı bir halk değildirler.
    Bir haber daha çıktı, Fatih Camiinde cenaze namazı kılınırken biri daha canlandı. Ama aşağıdaki haber korkunç:

ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    23 Eki
    Beyin ölümü gerçekleşen bir kişi, organları alınırken uyandı

👉 https://tvnota.com/abdde-akilalmaz-o...inirken-uyandi
    Böyle haberler sadece bizde değil, diğer ülkelerde de var:

Filipinler'de öldüğü açıklanan 3 yaşındaki minik kız çocuğu cenaze töreni öncesi tabutunda canlandı.
    Hindistan'da 72 yaşındaki yaşlı adamın öldüğünü sanan ailesi cenaze merasimi başlattı. Hint geleneklerine göre, yaşlı adamın yakılarak küllerinin savrulması gerekiyordu. "Yakma" töreni başlamadan hemen önce 72 yaşındaki Deepak Singh "ölüm"den uyandı.
    ABD'de doktorların öldüğünü açıkladığı üç çocuk annesi kadın, organları alınırken gözlerini açtı.
    Rusya basınında yer alan bir habere göre, geçirdiği kalp krizi sonrası 4 Şubat'ta öldü diye morga kaldırılan 57 yaşındaki hastanın, 2 gün sonra 6 Şubat'ta yapılan otopsi sırasında canlı olduğu fark edildi.
    İş kazasında öldü sanılarak morga kaldırılan ancak nabzının attığı fark edilerek kişi hayata dönerek memurluğa başladı.
    Bizde olan ''Yenidoğan Çetesi ve çocuk ölümleri''ni de bunlara eklememiz lazım.
    Orta vade bir kodlama var. Covid öncesi, kamu spotlarında evlere kapanmamız için kodlama yapılmıştı.
    Fakat Dr.Vefa dizisinde, doktorlarımızın yetenekli ve üstün zekalı olduğu ve doktorlara güvenmemiz gerektiğinin altı çiziliyordu.
    Şimdi tam tersi, doktorlara ve hastanelere güvenmeyin, evinizde yatın, ölün kodlaması var.
    Yüksek ihtimal bir dalga geliyor. Öldürücülüğü covidin 10 katı.
    Sağlık sistemi kilitlenebilir.

7. https://twitter.com/derinbirneffess/...6bxQVG-lw&s=19

Glikoz devrimi kitabının yazarı Jessie Inchauspe yemeğinizi doğru sırayla yemenin sağlığınız üzerindeki inanılmaz etkisini anlatıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi, tepe yöneticileri veya yöneticileri falan değil, sempatizanlar da dahil kim var, kim yok tamamini temizleyecekler sanki.
    Sosyal medyadan kimin ne olduğu belli, herkesin ne olduğu belli.
    Yanlız bu Tusaş olayinı iyi analez etmek lazim.
    Alaattin Çakıcı'nın ardından Kürşad Yılmaz'dan da Bahçeli'ye destek açıklması:

"Bir saniye bile yalnız bırakmayacağız. Gerekirse can alıp can vereceğiz..
    Hımmm...Ezrail misin be ya...Geleceği görmeye çalışmaktayız. Gelecek hiç iyi görünmüyor.
    Uzun vade bu tabii. Kisa ve orta vade cok olumlu haberler vardi. Onlari da kopyalamaya çaliştim.
    Yanliz şunu belirtmek lazim.
    Turkiye'de sistem, en basindan itibaren çok gevşek kurulmuştur. Tabiri caizse, serçe parmakla bir fiske vuruldugunda dağilabilecek şekildedir.
    İşte bu durum anayasa ile ilgilidir.
    Laikliği yazdım.
    İkincisini de ucundan yazmaya çalıştim. Asli unsur mevzuu.
    Kimsin sen? Sorun bu? Doğru tarif edilmeli, yoksa olmaz.
    Velhasıl yeni anayasa şart.

Sayfa 2006/2513 İlkİlk ... 10061506190619561996200420052006200720082016205621062506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •