Ama ben sevmiyiim...Bir kase sümük görmüş gibi oliyiim..Hipnodikim ben. Hipnodik...Tekrar şikayet ettim.))))))
Ama ben sevmiyiim...Bir kase sümük görmüş gibi oliyiim..Hipnodikim ben. Hipnodik...Tekrar şikayet ettim.))))))
Bu saldırının arkasında İran da olabilir. Batı değil. Batı ve Abd ile ilgili olumlu haberler geliyordu. Shortları da o yüzden kapattım zaten. İran ise hem Suriye, hem de Irak'ta Türkiye'nin karşısında pozisyon aldı. Çok önemli bir haber daha var. Bu haber de bugün oldu. Bu haber sebebiyle mala binerim.Iran Observer
@IranObserver0
·
4s
Erdogan is in Kazan, Russia and the terrorist attack took place in the Kazan district of Ankara
Clear message from the West that Turkey can't **** BRICS
Twitter çalışmıyor be ya...
*** Videoyu izledim. Salak o....
Malesef milli eğitim sistemimiz böyle çok mahluk yetiştirmekte.....
*** Uyuyan hücreler....
Puştluk yapmak isteyen herkes isterse puştluk yapar...
Aywaaa...!
Şimdi sokağa çıksan 10 kişiye, 20 kişiye zarar verebilirsin....
Devletimiz bu puştluk peşinde olanların tepe yöneticilerini muhkem kalelerde de olsalar tepelemeli.... be yaaa..!
Bir haber daha çıktı, Fatih Camiinde cenaze namazı kılınırken biri daha canlandı. Ama aşağıdaki haber korkunç:Bir dirilme olayı daha: Hatay’da öldü sanılan kadın gasilhanede canlandı
Hatay'da gasilhanede yaşadığı anlaşılan kadın, ambulansla hastaneye götürüldü, ancak hayatını kaybetti
Böyle haberler sadece bizde değil, diğer ülkelerde de var:ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
23 Eki
Beyin ölümü gerçekleşen bir kişi, organları alınırken uyandı
👉 https://tvnota.com/abdde-akilalmaz-o...inirken-uyandi
Filipinler'de öldüğü açıklanan 3 yaşındaki minik kız çocuğu cenaze töreni öncesi tabutunda canlandı.Hindistan'da 72 yaşındaki yaşlı adamın öldüğünü sanan ailesi cenaze merasimi başlattı. Hint geleneklerine göre, yaşlı adamın yakılarak küllerinin savrulması gerekiyordu. "Yakma" töreni başlamadan hemen önce 72 yaşındaki Deepak Singh "ölüm"den uyandı.ABD'de doktorların öldüğünü açıkladığı üç çocuk annesi kadın, organları alınırken gözlerini açtı.Rusya basınında yer alan bir habere göre, geçirdiği kalp krizi sonrası 4 Şubat'ta öldü diye morga kaldırılan 57 yaşındaki hastanın, 2 gün sonra 6 Şubat'ta yapılan otopsi sırasında canlı olduğu fark edildi.Bizde olan ''Yenidoğan Çetesi ve çocuk ölümleri''ni de bunlara eklememiz lazım.İş kazasında öldü sanılarak morga kaldırılan ancak nabzının attığı fark edilerek kişi hayata dönerek memurluğa başladı.
Orta vade bir kodlama var. Covid öncesi, kamu spotlarında evlere kapanmamız için kodlama yapılmıştı.
Fakat Dr.Vefa dizisinde, doktorlarımızın yetenekli ve üstün zekalı olduğu ve doktorlara güvenmemiz gerektiğinin altı çiziliyordu.
Şimdi tam tersi, doktorlara ve hastanelere güvenmeyin, evinizde yatın, ölün kodlaması var.
Yüksek ihtimal bir dalga geliyor. Öldürücülüğü covidin 10 katı.
Sağlık sistemi kilitlenebilir.
https://twitter.com/derinbirneffess/...6bxQVG-lw&s=19
Glikoz devrimi kitabının yazarı Jessie Inchauspe yemeğinizi doğru sırayla yemenin sağlığınız üzerindeki inanılmaz etkisini anlatıyor.
Hımmm...Ezrail misin be ya...Geleceği görmeye çalışmaktayız. Gelecek hiç iyi görünmüyor.Alaattin Çakıcı'nın ardından Kürşad Yılmaz'dan da Bahçeli'ye destek açıklması:
"Bir saniye bile yalnız bırakmayacağız. Gerekirse can alıp can vereceğiz..
Uzun vade bu tabii. Kisa ve orta vade cok olumlu haberler vardi. Onlari da kopyalamaya çaliştim.
Yanliz şunu belirtmek lazim.
Turkiye'de sistem, en basindan itibaren çok gevşek kurulmuştur. Tabiri caizse, serçe parmakla bir fiske vuruldugunda dağilabilecek şekildedir.
İşte bu durum anayasa ile ilgilidir.
Laikliği yazdım.
İkincisini de ucundan yazmaya çalıştim. Asli unsur mevzuu.
Kimsin sen? Sorun bu? Doğru tarif edilmeli, yoksa olmaz.
Velhasıl yeni anayasa şart.
Yer İmleri