Sayfa 201/300 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon
Arama sonucu : 2394 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Tahsisli, diyelim ben aldım 1 liradan yani öyle saydim...şirkete yeni 44 milyon lot sermaye eklendi. Gelen tahsisli a kişisi biraz hayali de almış olabilir..sonra yapılanmaya şu kadar verilecek vs. denir...gerçekten tahsisli olsa ve blok para eklenerek alınsa tabiki alan 1 tl'den alır ve ileride satmak için yükselmesi lazım.ama burada bir tahsisli parasının kontrolü ve netliği yok. O yüzden adam 1 liradan veya 0.8 den bile satsa kar...çünkü paramı verdi sorusu soruabilir..keşke güven verse..tabi bilemiyoruz...şirket güven verip tersi olsa iyi olacak...eskiler daha iyi tanıyor şirketin hareketlerini... ytd sadece sesli düşündüm.....
    .

2. Parayı nereye aktarcaklarini acikladilarve özel durum var tarihe bakmak lazim ama 12 . Ay galiba çig sütü durdurmuşlar tekrar modernazyon ve hatvan alımı için bakalım belli eder haftaya kendini

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yaw işte ondan diyorum..kolay para kazanma yolu....maliyete sağlam yaptım diye onaymi var vs....kim kontrol ediyor...gelen lotu 6 ay sonra piyasada nakde çevir. Olsun sana bedelli....ben bunlara tahsisli bedelli adını koydum...benim yorumum..kişisel ytd.....

4. Cuma günkü hareket çok sertti. Bu kağıtta hiç görmediğim bir harekketti. Pazartesi tavan açması lazım endekte iyi nasıl olsa..

Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Yaw işte ondan diyorum..koelay para kazanma yolu....maliyete sağlam yaptım diye onaymi var vs....kim kontrol ediyor...gelen lotu 6 ay sonra piyasada nakde çevir. Olsun sana bedelli....ben bunlara tahsisli bedelli adını koydum...benim yorumum..kişisel ytd.....
    Eskisi gibi değil spk.6 ay bloke koyuyor.somut örnek vereyim.ben globalin tahsisli sine katıldım 1 yıl satmamak şartıyla ve hissem su anda blokeli olduğundan satamiyorum.
    Bilgisi olmayanlar öğrensinler

6 ay sonra satabilir tabiki ama yüzde 200 tahsisli bedelli iyi bir para giriyor.
    Önemli olan tahsisli alımı kimin yapacağı
    Belki de şirketin dolaylı satımı olabilir diye düşünmüştüm ama imtiyazli hisse olduğu için bu ihtimal sonraki durumda olusabilir

Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Tahsisli, diyelim ben aldım 1 liradan yani öyle saydim...şirkete yeni 44 milyon lot sermaye eklendi. Gelen tahsisli a kişisi biraz hayali de almış olabilir..sonra yapılanmaya şu kadar verilecek vs. denir...gerçekten tahsisli olsa ve blok para eklenerek alınsa tabiki alan 1 tl'den alır ve ileride satmak için yükselmesi lazım.ama burada bir tahsisli parasının kontrolü ve netliği yok. O yüzden adam 1 liradan veya 0.8 den bile satsa kar...çünkü paramı verdi sorusu soruabilir..keşke güven verse..tabi bilemiyoruz...şirket güven verip tersi olsa iyi olacak...eskiler daha iyi tanıyor şirketin hareketlerini... ytd sadece sesli düşündüm.....
    .
    Öyle düşünülemez çünkü bu işlem aracı kurum aracılığı ile resmi şekilde oluyor.
    Birincil piyasada

Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Bakın 9 aylık bilanço dipnotlarında diyorsunuz, üstünden 3-4 ay geçti. Son ortaklık yapısına bakarsanız o fon son 1 hafta içinde eldekileri satmış, yada Tan'a devretmiş. Yani yok.
    Yiğit bey
    Evet dokuz aylıklar açıklamalı o kadar oldu ama bu fon en son açıklamasında sattığını bildirmişti.ve 12 oranında pay kaldığını kapta açıklamıştı.
    Sizin dediğiniz gibi durum olsaydı payim kalmadı diye açıklamayı kapta ilan ederek.
    Ama sattida bildirmedi ise buna birşey diyemem

Sayfa 201/300 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •