Sayfa 202/1001 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Olay mal yıkmak değil ki.. zaten yok arbitrajtir yok makas derken shortculari iyi utulediler. Olay borsaya küçük yatrimciyi çekmeye, kulağa su kacirmaya çalışmak. Herşey döviz bozdurmak için. Bırakın kkm yi gelin borsaya. Yoksa bizim corapci maliye bakanının borsayla ne işi olur ?Badem pazarlama.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mal haftaya dagıtılacak mıllet ucuzledı dıye zıplayınca
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pitbull girdi foruma çok şey kaçırdın...

ekstre dedim topuk kaçtı...
    bu aralar kordineli sıçramalar var topikte
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sn the ekonomist ,

dün akşam belirttiğim güzergahlar içinde gün geçirdik yarınıda oynak bir gün beklentim mevcut.
    günlükteki bar normal şartlarda yukarı hareketin devamını gösterir ama şuanki konjöktörde tuzak olma ihtimalide mevcut ben oyumu kırmızı kapanıştan yana kullanıyorum
    .Süreç bana göre yukarı aşağı günler geçireceğimizi düşünüyorum bu vade sonu , teknik göstergeler soğutup 3. çeyrek bilançolar alınmaya başlanacakdır.
    dün ekonomist bugun için görüşümü rica etmişti beklentimiz dahilinde gün geçirdik.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Fitch: Uzun vadeli altın fiyatı varsayımını 1300 dolar/ons olarak koruduk

fitch çiviyi çakmış...

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    abı 2gun oncekı artıdan eksıye gomduklerı gun eskı arkadasların az cok bısey anlamaları lazımdı sımdı haftaya 320 340 arasında gezıp 320 kırmaları gerek normalde....yukarı adımı uygulayarakta ellerındekı malı bıtırecekler akıllarınca yalnız cok buyuk op oldu cıkacak kokusu yanında
    Malesef şu sıralar spottan daha çok vadeli etkin gibi, vadeli hisselerde açık pozisyon 34,7 milyar TL kadar, 70 milyar TL masada aslında

TEB ile anlaşmalı değiller ise aralarında anlaşmazlık çıkabilir.

Bu gece Takas raporlarına tekrar bakmak lazım. Spotta kaybedenler açıklanmıyor orada da büyük zarar var bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Fitch: Uzun vadeli altın fiyatı varsayımını 1300 dolar/ons olarak koruduk

fitch çiviyi çakmış...
    rusya yı batıracaklar ondan sonra on giderse gider,

7. Elimdeki tahtalar sorulmuş çok THY var maliyet çok düşük ve yüklü maldan dolayı tutuyorum 3. çeyrek bilançoyu bekliyorum orada karar vericez.
    Dün karakemalede teknik olarak sıse nin grafını beğendiğimden sıse aldım .
    kapanışa doğruda teknik olarak tepki gelebileceğini düşündüğüm bölgeden tabandan Ak kız aldım.
    duruma göre oyunda değişiklikler olabilir.
    Akşam Fenerbahçemizin maçı var bugunde kendi işlerimizden dolayı yorulduk seyahat ettik dinlenelim.
    kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Elimdeki tahtalar sorulmuş çok THY var maliyet çok düşük ve yüklü maldan dolayı tutuyorum 3. çeyrek bilançoyu bekliyorum orada karar vericez.
    Dün karakemalede teknik olarak sıse nin grafını beğendiğimden sıse aldım .
    kapanışa doğruda teknik olarak tepki gelebileceğini düşündüğüm bölgeden tabandan Ak kız aldım.
    duruma göre oyunda değişiklikler olabilir.
    Akşam Fenerbahçemizin maçı var bugunde kendi işlerimizden dolayı yorulduk seyahat ettik dinlenelim.
    kolay gelsin.
    Yarın için endeks yorumunuz ne olur?

Sayfa 202/1001 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •